Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
fotki beda w tym tygodniu auto mam odebrac w sobote od lakiernika pozdrawiam i sam jestyem ciekawy najbardziej
Opublikowano

Moje doszly udalo mi sie tanie kupic za 90 zl bo traafilem na wyprzedaz.

Widac ze jest to typowo do e36 bo maja wytloczony model na spodzie.

Wyglada to fajnie "! zastanawiam sie jak to zamonotowac ale chyba zostawie to lakiernikowi.. postaram sie na przyslzy tydzien miec gotowe.. Zobaczymy moze w tym podstawie do lakiernika i wrzuce fotki

a BEEMU JAK TWOJE MASZ FOTO ??!!

Opublikowano
Chyba się nie doczekamu tych fotek. Moze ten lakiernik pedzelkiem do paznokci maluje i tak strasznie długo to robi :lol:
BMW to pełnia życia.
Opublikowano
nie widac bo lakiernik zamaskowal to zywica.... jest delikatne zejscie ktorego nikt nie zauwazy... to spoko jest??? czy moze byc... lepiej niz seria???
Opublikowano
Mi sie podoba. Co do efektu wizualnego to :cool2: Tylko ciekawe jak z trwałością. A ile zapłaciłeś za robote jeśli można spytać?
Opublikowano
serii to raczej nikt nie pobije bo jest oryginalna i najlepsza ;) Ale efekt z dokladkami mi sie podoba. Szczegolnie z tylu. Bo z przodu jednak bym laminatu nie zalozyl. Przod jest strasznie podatny na jakies pekniecia czy tez dojazdy do kraweznika. A Tyl siedzi jednak wyrzej.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Zapomniałem jeszcze zapytać jak to jest z halogenami w zderzaku. Siedza w oryginalnym zderzaku czy trzeba coś kombinować?
Opublikowano
halogeny siedza w orginalnych ramkach kupilem nowe oni mi je zalozyli wiec nie wim do konca czy sa przykrecone do zderzaka ale podejrzewam ze tak... za pomalowanie progow w kolor jednego blotnika otarcie i 2 zaprawek na nadkolach(rysy juz taki kupilem) do tego 2 zerzaki i montarz dokladek zaplacilem 900 zlotych ) ja kupilem dokladki podklad do laminaty sietke w zerzak i klej do dokladek reszte oni zalatwiali
Opublikowano
No nawet ładnie to wyszło, też się przymierzam do zrobienia dokładek. Widzę że jednak zdecydowałeś się na pomalowanie pod kolor a nie na mat. Czy wszysttkie te dokładki są naklejane na fabryczne zderzaki czy musiałeś coś demontować?? Dużo było z tym zabawy. W progach masz otwory na lewar?? Napisz coś więcej jak to było robione bo tak jak pisałem wcześniej też się przymierzam i każda pomoc mile widzian hehehe. Z czym miałeś najwięcej problemów, na co zwracać uwagę żeby kaszana nie wyszła?
Opublikowano
dyfuzory sa pomalowane w czrnym macie widac to na zdjeciach... progow nie zalozylem jak chcesz to moge ci je sprzedac za 50 zl komplet... sa przygotowane pod lakier... nie zakladalem bo lakiernik nie chcal dac mi gwarancji ze beda sie trzymac pomalowalem wiec tylko w kolor progi... na co zwrocic uwage ---powiedzec temu kto to bedzie robil ze ma wyglac niech kleji tak zeby nie bylo fali na zderzaku i wszystko wygladalo po prostu... chyba wiesz jak to powinno wyglac... uwarzam ze u mnie jest wzglednie nie najlepiej ale nie najgorzej ja za robno tew dalem 900 zl za 7 elementow wiec tez uwazam ze tanio... pozdro i czekamy na zdjecia :D:D:D:D:D:D:D
Opublikowano
Zdjęcia będą napewno jak zrobię ale niestety potrwa to trochę bo jestem po operacji rekonstrukcji więzadła krzyżowego w kolanie i do 20 lipca na kulach będe, a chciałbym to zrobić sam (lakierowanie itp.) więc na koniec sierpnia najwcześniej, ale jeśli to faktycznie wszystko na klej siada to dużo roboty nie ma. A z tymi progami to możemy zadilować jak kupię dokładki na zderzaki, wtedy będe wiedział czy coś brakuje i ewentualnie dołożę. Jak masz fotki to wstaw jakie masz te progi, jak takie jak M3 to nie wstawiaj bo wiem, ale jak inne to zapodaj fote
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dzis zwiozlem swoje do lakiernika i w piatek podstawiam auto ..

W przyszlym tygodniu powinienem miec.. Niestety tyl jest za dlugi i beidze musial mi go rpzerobic Uwaga na te dolkadki z allegro. Przod mam od sprzedawcy wadkar i jest ok a tyl kupile okazyjnie za pol ceny ( i chyba daltego wlasnie trzeba go przyciac..

Juz sie nie moge doczekac :D troszke charakteru nabierze;D!! :norty: