Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po kilku przekonaniach kolegow z forum :cool2: ktorych serdecznie pozdrawiam.Czekam na kupno orginalnego. Moze nie spiesz sie i poszukaj org. bo z tego co mowia laminat to jakos tak niebardzawo :duh: wiec chyba lepiej poszukac orginala. Ale jak zrobisz ,pochwal sie na lamach forum i najlepiej fotki :roll2:

Pozdrawiam :cool2: :twisted2:

B M W
Opublikowano
pewnie ze jeszcze napisze co jak... mysle ze w przyszlym tydodniu bede mial te dokladki kilka dni na malowanie i montaz... potem zaladuje zdjecia... jesli sie okaze ze ten laminat bedzie pekal bez powodu.. to zastanowie sie nad oryginalem. mysle ze bedzie dobrze bo nakleja sie te dokladki na zderzak ktory jest wsumie sztywny... pozdrawiam
Opublikowano
Nie lepiej oryginalny zderzak z M-pakietu?

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
zderzak z m-pakietu kosztuje gdzies 600 zeta nie mam tyle hajsu... a dokladke nakleja sie na seryjny zderzak wiec mysle ze i tak bedzie dosc sztywna ... wiem ze laminat i takie kompinacje to nic dobrego ale zderzak z m pakietu drogi i jeszcze nie mozna nignie go znalezc..
Opublikowano
Z tą pianka to w sumie calkiem niezly pomysl. Fakt, że 2 zderzaki kosztuja ok 1000-1200 zł, a dokładki masz za 250 zł. Jak kupisz i zamontujesz to zrob dokladne fotki! :cool2:
Opublikowano
wiec tak kupilem juz dwie dokladki na przod i na tyl takie jak m3. brakuje mi tylko progow i blendy... chcialem kupic blende dzisiaj ale ona tez jest tylko z cinkiego laminatu wiecie moze gdzie moge kupic taka lepsza, bo ta to nawet nie bardzo wiem jak moge ja zaczepic i ze stodka to bedzie tragicznie wygladalo... w przyszlym tygodniu mysle ze wzuce juz fotki.. hehe pozdrawiam
Opublikowano
blende musisz przykleic na szybe. Wchodzi ona do uszczelki. Ja kupilem blende z plastiku tzn takiego materialu jak zderzak, ale mam ja z niemiec. W polsce kupisz laminat ktory niefanjnie wyglada i sie odksztalca. A co do klejenia to od srodka nic nie ebdzie brzydko wygladac bo krawedzie szyb sa czarne. Ja wewnetrzan strony blendy pomalowalem czarnym matem zeby nie bylo widac tam nic brzydkiego. Na srodku mozna zrobic dwa punkty sklejenia i raczej nic nie bedzie szpecic wygladu. A przykleilem to klejem do szyb ;)

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
czy moglby ktos zmierzyc mi prog chodzi o dlugosc i wysokoc progu w sedanie... problem polega na tym ze nie wiem czy progi od sedana pasuja do coupe... dzieki z gory i pozro
Opublikowano
mierzylem leza idealnie nic nie trzeba bedzie krcic zeby je zalozyc... z tylu tylko trzeba odkrecic ta listwe czatna na samym dole praktycznie pod zderzakiem bo w to miejsce wchodzi ten dyfuzor dzielony... wogole to jeszcze rozkminiam czy mam pomalowac je w kolorze cale czy dyfuzory w czarnym macie...
Opublikowano
Pomaluj matem, bo inaczej bedzie strasznie plastikowo wygladac. Miałem okazje widziec na wlasne oczy. Jak pomalujesz matem to bedzie wygladalo jak oryginał. :cool2:
Opublikowano
jesli chcesz to moge ci ja zalatwic... albo dam ci namiary na goscia z allegro ktory ma to na 100% tylko zadko wystawia. teraz nie ma zadnej aukcji ale jak bedzie mial to napisze tutaj i jak sie odezwiesz to wystawi na allegro. pozrowienia