Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2592740

Wygąda jak z salonu :modlitwa: Czy możliwe że jest po prostu wyglncowany, chyba nie, bo komu by się chciało dla takich pieniędzy. JAk długo jeszcze w Raichu będą dostępne egzemplarze w takim stanie :shock: 3300 zł, jak ja bym chciał ją mieć zamiast mojej, to jest jakiś absurd, ten smaocód wygląda jak z salonu... Myślicie że to jakas lipa?

Opublikowano

Przeciez to tylko 318 i cena prawie 1000EUR to wg. mnie jak najbardziej normalna cena :!: Dolicz sobie oplaty rejestracyjne i wyjdzie juz wiecej, a Twoim zdaniem ile powinna kosztowac taka e30-tka ??

p.s. jakis rok temu sprzedawalem IDENTYCZNA (ten sam kolor) e30 320i 88r. juz na polskich blachach za 4,5 tys. - stan techniczny idealny - do wymiany byl tylko blotnik (byl innego odcienia) i dokladka przedniego zderzaka.

Opublikowano

To pomyślcie ile za nią zapłacił skoro w cenie są już tablice, koszty benzyny i prowizja.

A co do ceny, to egzemplarze w wyjątkowo dobrym stanie i z małym przebiegiem są w Niemczech drogie - więc albo okazja się trafiła, albo wałek. Co innego w Polsce, gdzie wszystkie mają taki przebieg :wink:

Opublikowano
To pomyślcie ile za nią zapłacił skoro w cenie są już tablice

Jakie tablice ?? Przeciez widac ze nie ma probnych tablic...

To z ogloszenia to niezly GOLAS...chociaz znalezc e30 dobrze wyposazone ogolnie nie jest latwo :roll:

Czas leci - ceny sie zmieniaja - znajomy ostatnio przyciagnal z DE za nieduzo ponad 1000EUR e36 318i 93r. (silnik do wymiany - koszt wymiany nie przekroczyl 1000zl) pozatym auto w stanie technicznym na +4.

Opublikowano
To pomyślcie ile za nią zapłacił skoro w cenie są już tablice

Jakie tablice ?? Przeciez widac ze nie ma probnych tablic...

Varrol to ile Twoim zdaniem stoi takie e30 318i ??? To z ogloszenia to niezly GOLAS...chociaz znalezc e30 dobrze wyposazone nie jest latwo :roll:

Czas leci - ceny sie zmieniaja - znajomy ostatnio przyciagnal z DE za nieduzo ponad 1000EUR e36 318i 93r. (silnik do wymiany - koszt wymiany nie przekroczyl 1000zl) pozatym auto w stanie technicznym na +4.

Huh, byłem pewien, że ma czerwone tablice - to jak to możliwe, że kupił samochód i na niemieckich blachach przyjechał?

Jest to golas, ale nie porównuj do samochodów bez silnika, powypadkowych - ogólnie do zrobienia, bo te mają znacznie niższe ceny, mimo że robocizna nie wyjdzie specjalnie dużo - nie każdy ma też warsztat obok gdzie mu wszystko za grosze zrobią. Choć gdybym teraz kupował, to może i poszedłbym w taki układ.

Porównaj do cen z Allegro, bo to że w Niemczech można wygrzebać taniej, to oczywiste i choćby ta aukcja o tym świadczy, bo początkowa cena tego samochodu była pewnie ok 500 Euro...

Opublikowano

Huh, byłem pewien, że ma czerwone tablice - to jak to możliwe, że kupił samochód i na niemieckich blachach przyjechał?

Zalezy na jakiego niemca trafisz, no i czy umiesz gadac perfekt po niemiecku - czasem mozna wrocic na blachach niemca :D

Jest to golas, ale nie porównuj do samochodów bez silnika, powypadkowych - ogólnie do zrobienia, bo te mają znacznie niższe ceny, mimo że robocizna nie wyjdzie specjalnie dużo

Nie porownuje do aut bez silnika/powypadkowych tylko podalem przyklad ze ceny sie zmieniaja i takie e30 318i spadlo duzo z ceny....a chodzilo mi o e36 z uszkodzonym silnikiem a nie bez silnika.

Opublikowano
Jezeli ten samochod jest w takim stanie, na jaki wyglada, to jest najlepszym przykladem na to, ze obecnie mozna kupic za niewielka kase calkiem spory samochod i jezdzic nim bezproblemowo przez ladnych pare lat, a nie kupowac na kredyt nowy wyrob samochodopodobny.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Tydzień temu ogladałem w Belgi E30 w tak idealnym stanie że mnie zamurowało.Auto 90 rok,gosc tak z 55lat,kupił je nowe w salonie,serwisuje do dzisiaj,1.8 motor.chcial 700euraków,nie zdążyłem dolecieć po kase(bo wyczaiłem go na ulicy) i było już wspomnieniem.pozdro
Opublikowano
Czy możliwe że jest po prostu wyglncowany, chyba nie, bo komu by się chciało dla takich pieniędzy. JAk długo jeszcze w Raichu będą dostępne egzemplarze w takim stanie :shock: 3300 zł, jak ja bym chciał ją mieć zamiast mojej, to jest jakiś absurd, ten smaocód wygląda jak z salonu... Myślicie że to jakas lipa?

Wcale nie musi być lipy. Czasami po prostu trafiają się okazje, ludzie chcą coś sprzedać bo zależy im na czasie, pieniądzach. nie można do wszystkiego podchodzić sceptycznie :-)

Ja 2,5 roku temu kupiłem w rajchu e30 320i coupe shadow 88 rok produkcji, I rejestracja 89. Auto w stanie idealnym, 100% bezwypadkowe. Silnik palił na dotyk.