Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie...posaidam e36 318 is M problem moj polega na tym ze przy niskich obrotach na biegu jałowym zaczeły falowac mi obroty, czuje tez roznice w spalaniu oraz rzadko bo rzadko zadławi mi sie przy rusznia hmmmmm nie mam pojecia co to moze byc znajac zycie wszystko...!!! z tego co poczytałem tU!mysle ze bedzie to krokowy lub sonda......czytałem tez o jakims wezyku czy cos w tym stulu dolotowym HMM:):):) naprawde nie mam pjecia byc moze ktorys z was miał taki problem i zna na niego odpowiedz....bardzo prosze o porade
Opublikowano

Tez mam ISa i tez mi falowało.

Pierwsza rzecz to sprawdz wszystkie weze,

ja mialem sparciałą odmę. Sama jej wymiana duzo poprawila (68zł).

Teraz widze ze przepustnica powietrza jeszcze puszcza, zreszta zaraz po wylaczeniu slychac jak syczy.

Najpierw to sprawdz...

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano
PANOWIE NARAWIONE!!!!!!!!!:):):) faktycznie mieliscie nosa choc zanim przeczytałem podpowiedzi pojechałem na kompa:):):) znajomy skasował za diagnoze 20 zł:) wyswietliło jak byk-SONDA!!!!!:):):)pozniej kursik do sklepu:) cena niestety zamiennika 150 zł:)nie wazne chciałem sprawdzic ma chodzic , sonda bosh 360 zł:)nastepnie kurs do mechanika wymiana 30 zł:) i cała pizzzzzzz.......a lata jak szalona:):):)DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZI NAPEWNO TU JESZCZE BEDE:):):) OBY NIE ZA CZESTO:):):)!!!!!