Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czytałem przed chwilą posty no i zastanawia mnie ,czy czujnik przy kole czy komp. --co jakis czas zaświeca się kontr. ABS-u , po wyłączeniu silnika ,wraca do normy choc nie zawsze od ostatniego razu minęło kilka m-cy, co sądzić o tym miał ktoś taki przypadek w e34 525i 88rok, czasem w trakcie jazdy sie załączy po przejechaniu 10 kilometrów może , ki czort! własnie dzis mi sie to odnowiło! wyłączyłem silnik przed garażem za kilka sek. załączyłem i wjechałem do niego i nie zaświeciła sie ,ktoś wie niech mi podpowie{misiek jesteś może? na forum}pozdrawiam :arrow: :arrow: :arrow: [/b]
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
-powiedz który czy ten za kierowcą czy z drugiej strony[ mowa o tyle]nie był lutowany może styki, czy napewno "siadł" :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
o tyle mowa była na poprzednich wyszukanych postach, nie wiem sam dlaczego? :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano

... ups ....umknęło mi :cry2:

- jak już wszystko sprawdziłeś i dalej świeci to ... wyjmij żarówkę z kontrolki i po sprawie :mrgreen:

- teraz poważnie - trzeba szukać / ale mądrość ogłosiłem :clap: / - zobacz jeszcze przekaźnik pompy ABS - jak wariuje to może jego styki już się kleją w przekaźniku ...

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//bmwfans.info/original/images/4441_p.png

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
misiek--tam są trzy ,myślałem o tym ale nie mam narazie czasu, wszystkie sprawdzć, masz chwilę odpisz na PV-dzięki :arrow: :arrow: :arrow:dwa przy pompie widzę i jeden w tej części osobno [nr 3, i nr 2] i trzeci --nr.11 przeczyściłem te dwa ,zresztą tylko są ONE, nie jechałem jeszcze dalej bo czasem ABS włączy sie po kilkunastu, -dziesięciu km-ch, jeden trudno sie rozbiera[aluminiowy], ten plastikowy z napisem BOSCH ,jest na zatrzaski -przeczyściłem te srebrne styki papierem wodnym -oczywiście delikatnie-w niedzielę lecę do Rzeszowa -przetestuje wszystko :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
sprawdziłem i nic , muszę chyba zresetować komp. tylko jak to dobrze zrobić :arrow: :arrow: :arrow: