Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzieliscie kiedys cos takiego?

--> http://rust.mine.nu/bmw/showparts.do?model=CB11&mospid=45204&prod=19911100&btnr=51_2218&hg=51&fg=75&x=202&y=108

bo ja w sumie pierwszy raz. a fajne by to bylo zwlaszcza ze moja buma nisko siedzi. i biorac pod uwaga ze wjezdzajac ostatnio na polna droge urwalem ta plastikowa oslone od chlodnicy!

dajcie znac jak wiecie ile to moze kosztowac!

a moze samemu cos takiego mozna wyklepac, przeciez to chyba nie byloby takie trudne??

Opublikowano

Trafiles na moj temat. :wink:

Jutro bede u siebie robil oslone pod silnik (1.8 M40), a dokladniej to pod miskę olejową. Nie znam osoby, która miałaby BMW E-30 i nie słyszała o misce... :P Taką płytę pod miskę mozna samemu zrobić. Jeżeli chcesz to mogę Tobie przesłać zdjęcia, jak to wszystko wygląda.

Co do oryginału z ETK, to chyba ciężko było by gdzieś to dostać... :cry:

Pozdrawiam...

PS. A u mnie to ma ogromne znaczenie(osłona pod miskę), ponieważ mam bardzo twardy zawias i jest dość mocna gleba.

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano

wiec czekam na cokolwiek co mozesz mi podeslac odnosnie tej podlogi!

tak myslalem ze z orgnialem moze byc problem ,ale dla chcącego nic trudnego :D .

widziales kiedys juz u kogogs cos takiego? czy to tylko twoja inwencja tworcza??!

Opublikowano
wiec czekam na cokolwiek co mozesz mi podeslac odnosnie tej podlogi!

Jutro rano wyśle zdjęcia...(teraz właśnie wychodzę)

widziales kiedys juz u kogogs cos takiego? czy to tylko twoja inwencja tworcza

Po części to wpadłem sam na ten pomysł, ale nie ukrywam, ze widziałem już wykonane takie osłony pod miskę u innych...Właśnie wróciłem z garażu... :P Osłone już mam zrobioną i założoną wszystko na TIP TOP...z kolegą troszeczkę to wszystko dopracowaliśmy, bo widziałem u innych no to niby mieli osłony, ale nie do końca taką jak ja bym chciał. Sprawdzałem odległość płyty od jezdni...hehe hardcore 5cm :!:

No teraz to myśle, ze uda mi się zapomnieć co to jest miska olejowa... :twisted2:

rozejrzalem sie na allegro i znalazlem firme ktora robi oslony silnikow, za oslone do mojego motoru krzycza 150zl.... brac, nie brac ?

ciekawe,ciekawe...ale myślę,że nie ma takiej potrzeby, ponieważ mozna samemu to zrobić...ale to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.

Pozdrawiam

Radek

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

• Członkowie klubu
Opublikowano
dajcie znac jak wiecie ile to moze kosztowac!

Niedawno GR dowiadywał się o tą osłonę. Koszt w ASO to ok. 270 zł. Osłona jest aluminiowa.

Co do oryginału z ETK, to chyba ciężko było by gdzieś to dostać... :(

Dlaczego ciężko? Idź do ASO i nawet jak nie mają "od ręki" to pewnie w ciągu tygodnia czy dwóch sprowadzą. A tyle to chybo można poczekać bo przecież bez tego da się jeździć...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i