Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprawdz sobie przyspieszenia w katalogu i spalania tez...nie wiem czy to taki smiech na sali bo is ma 10.2 a r6 9.9.Roznicy 0.3sek. na pewno bys nie odczul.
Opublikowano
Sprawdz sobie przyspieszenia w katalogu i spalania tez...nie wiem czy to taki smiech na sali bo is ma 10.2 a r6 9.9.Roznicy 0.3sek. na pewno bys nie odczul.

Ale za to czuc roznice 2 cylindrow:)

Opublikowano

Ja kupiłem model z popularnym ISem min. dlatego ze stan autka był idealny. Chciałem tez jezdzic mało i po miescie wiec to tez zdecydowalo. TEraz zmieniły mi sie warunki pracy itd, musiałem zalozyc sekwencje wiec szkoda ze nie mam 325 albo 328(koszta instalacji podobne). Nastepny bedzie na pewno ktorys z nich albo 540i :twisted:

PS. Na pewno niewziąłbym 320tki. Po pierwsze oprocz 2 cyl. i ładnego dzwieku pracy silnika nie przemawia za wiele na jago kozysc. Mialem okazje jezdzic takim modelem ostatnio i nie widze zadnej roznicy w jezdzie... Tylko 2.5 i wiecej! Obok stało 525 z takim silniczkiem i do 2.0 z E36 to niebo a ziemia! :twisted:

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano (edytowane)

Powiem tyle jak chcemy 1.8 to tylko 1.8t i nie bedzie to bmw,a po lekkich modach bedzie zap... ,a jak chcemy sie toczyc kulturalnie bez stresu to 2.0 ,a dokladnie 1991 bo jak sie ma turbo to 2.8 nie robi wrazenia

Dziękuję za uwagę pozdrawiam

Edytowane przez dziubas
Opublikowano
a ja powiem tyle jak chcemy 1.8 to tylko 1.8t i nie bedzie to bmw

Bardzo podoba mi sie A3 z tym silnikiem ale niestety trzyma dosc wysoką cene. A nastepna furka musi byc jednak wieksza od kompakta no i 4 drzwiowa limuzynka ;)

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P