Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawa wygląda tak:

- nie działa mi zamek od bagażnika (znaczy się działa ale tak jakoś dziwnie) i nie może dogadać się z centralnym

Dotychczas zawsze musiałem zamykac auto na dwa razy (system nie widział że bagażnik był zamknięty). No i powiedzy że dalo się to jakoś przeżyć.

Ale dziś zamykam auto i:

1. raz.....

2. raz.....

3. raz....

Za czwartym razem zamknęły się tylko drzwi od kierowcy (tam akurat machałem kluczykiem), a reszta drzwi przemilczała obecność kluczyka i się poprostu nie zamknęła. :mad2:

Co to może być??

Opublikowano

wiesz co ja wd40 do zamkow dalem to raz a z bagaznikiem sie nie przejmuj bo kogo znam to mu nie dziala u mnie naszczescie zamek zdechl gdy bagaznik sie zamykal i otwieral z centranego wiec mamm spokoj ale nie wloze tam klucza bo i tak sie nic nie da zrobic...

mialem to sam co ty ze nie zamykal wcale albo tylko te od kierowcy....

ale powiem Ci ze w zimie i wlasnie wd i przeszlo nie wie o co chodzi ale .... teraz dziala poszukaj w repozytorium informacji na ten temat tam napewno cos bedzie w sam naprawiam http://bmws.quotaless.com/

Pozdrawiam