Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem w swojej siodemce. Chodzi mi o to ze silnik przy 3,5 tys nie dostaje tego dodatkowego "kopa"( ktory jest typowy w tych autach :twisted: )przez co osiagi mam jakbym jechal astra 1,8. :mad2: Poprzedni wlasciciel mowil ze silnik jest "przykrecony" nie wiem na czym to polega, moze jakieś wskazowki?

Pozdrawiam :hand:

...lubię ją,
Opublikowano
nie ma blosa na gazie potrafi sobie strzelic, ale w sumie chodzi mi o benzyne na gazie jezdzic nie lubie chociaz musze bo przedwczoraj zatarlem pompke :mad2: bylem na regulacji gazu jak mi ustawili odpowiedni poziom HC i CO to auto nie chcialo zapalic, a na zabogatej mieszance chodzi ok. wstawiony jest stozek i strumienice, i jakos subiektywnie nie czuje w niej tych 200 konikow :cry:
...lubię ją,
Opublikowano
Chyba nie poczytałeś zbytnio przed zadaniem pytania. Jest o tym mnóstwo informacji na forum. Nie dość, że masz dolot przytkany mikserem, to jeszcze ktoś nawkładał tam jakiś bzdedów typu stożek i strumienica. Jak sam piszesz nie chcesz jeździć na gazie więc wywal mikser, stożek i strumienicę i poczujesz strzał w plecy przy przyspieszaniu.
peace & love
Opublikowano
ja w swojej mam podobnie ze autko na gazie jest jakies slabe takie dziwne ale po przelaczeniu na bezyne... to jest to ;-)
BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano

Myśle że blos by pomógł w tych prostych instalacjach pod warunkiem że reduktora wystarczy(wydajności)

jak strzela a świece i kable są ok to mało gazu dostaje i zmula.