Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zeszlym roku jesienia, zaparkowalem samochod na dluzszy czas pod drzewami. Okazalem sie niezbyt przewidujacy, bo drzewami tymi bylu kasztanowce. Podczas mojej nieobecnosci spadajace kasztany zbombardowaly moje auto i teraz mam kilka delikatnych wglebien w dachu i klapie bagaznika.

czy ktorys z Szanownych Kolegow bawil sie w wyciaganie takich drobnych wglebien metoda bezinwazyjna?

moze polecicie mi jakis warsztat z Warszawy lub okolic, ktory zrobi to szybko, dobrze i nie zedrze przy tym za bardzo?

http://forum.7er.pl/images/signatures/212758479446f629c8be0f9.png
Opublikowano

Przy Burakowskiej - od strony Krasińskiego jest zakład - robi dobre wrażenie i ktoś mi go polecał - niedługo jadę tam robić swoją. Ostatnio jak byłem to jakieś starsze Porsche robili - całość.

Ceny mają przyzwoite.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale założyciel postu pisze że niby działa i że naprawił sobie auto-to już nie kumam o co chodzi
Opublikowano
Wszytsko zależy od grubości blachy na cienkiej jak w Daweoo Tico napewno odskoczy ale z grubszą może być problem... Ten koleś któy napisał o tym magicznym środku może miał wgnioty na masce która była kiedyś zmieniana na nie oryginalną (zamiennik-cieńszy) i jemu się udało ale testowało to już kilkanaście osób od E30,36,38 itd i nikt nie powtórzył jego wyniku... Niestety bo pięknie by było gdyby mozna za jakieś 30 zł czyli koszt paru kg suchego lodu wyprostować sobie blachy :?