Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W miarę dobry zakład wstawił mi szybkę do mojej 316, szybka miała naklejkę od 325, firmy nie pamietam(100zł). Dosyć ciężko chodzi, pod koniec prawie skokami, źle zamontowana, lipna firma i szyba niewymiarowa, czy jedno i drugie? (podkreślali "fachowcy" z zakładu że w tym modelu nie jest lekko z zakładaniem szyb)...

Opublikowano
pozaginana uszczelka prowadząca bądz tez skrzywiona prowadnica, leszcze ci zakladali tą szybe , jak nie potrafia tego dobrze zrobic to po co wogóle sie podejmuja takiej roboty. nie jest wytłumaczeniem ze w tym modelu ciezko sie zaklada szybe, tylko oni poprostu tego nie potrafia to tak samo jakbys sobie sam wymienil . pewnie kto by do nich nie przyjechal to mówią mu to samo
Opublikowano

A gdzie jest latwo we Fiacie 126p :lol: ??? Powiem ci ze dobrze ze nie wstawiali od 7-ki i nie rozcinali ci drzwi(bo nie jest latwo)!!!:)

A co do przyczyn to tak jak kolega wyzej powiedzial!!!!

POZDRO

Bald Mein Wagen ;)
Opublikowano
Dzieki za info, teraz mam wiekszą śmiałość:-), jade jutro do nich, acha a co na gadki w stylu zeby pojezdzic, moze po czasie bedzie lepiej?D:D