Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Powiem tak. Wygladają w nocy rewelacyjnie. Ale w dzień ich nie widać. I jak włączysz światła mijania też się zatraca jeden ring. Ale jestem zadowolony.

A kupiłem u hmmm ma miniaturkę w allegro z takimi ringami w nocy. Nie wiem jak się nazywa.

Edytowane przez EVAN CORTEZ

Marzenia sie spełniają-->mam E38 :)

Moja historia

Opublikowano
ehh, te ringi są do bani najgorsze jakie mogą być tylko każdego kusi cena :mad2:

Po co komu ringi jak je widać tylko w nocy :evil:

Normalne ringi w dzień też są słabo widoczne :wink:

Moja historia

Opublikowano
Powiem tak. Wygladają w nocy rewelacyjnie. Ale w dzień ich nie widać. I jak włączysz światła mijania też się zatraca jeden ring. Ale jestem zadowolony.

A kupiłem u hmmm ma miniaturkę w allegro z takimi ringami w nocy. Nie wiem jak się nazywa.

Jak sie już zdecydujesz na montaż to napisz do mnie to Ci powiem jak je zamontować bo według instrukcji wychodzi jak z odpustu :D :wink:

ma prosbe czy mógł byś mi podpowiedzieć jak te ringi zamontowałeś

ja za kupilem u goscia z allegro tego co tu powiedziales ale zgubile gdzieś instrukcje :?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Normalne ringi w dzień też są słabo widoczne :wink:

Hehehe, poważnie tak mówisz, czy nigdy nie widziałeś jak świecą oryginalne ringi?

:wink: oznacza że żartuje :D

Normalne ringi działają na całkiem innej zasadzie więc je widać.

Oryginał to oryginał i już :wink:

Moja historia

Opublikowano
17 maja jade w świat , Integrale będzie !! BMka też wystawiona na sprzedaż :) i też będzie ale w nowszej budzie

Czyli E39? Tomek tez taka ma. A co do Integralki to powodzenia!!!

Pozdrawiam

Mateusz

Moja historia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a czego użyłeś do przyklejenia ringów ???- bo silikon chyba nie potrzyma ich co? Poza tym jak np użyje sie kleju do szkła to w razie czego potem po zdjęciu ringów - trudno usunąć osad z kleju...

Mała ilość poxipolu

Moja historia