Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ma ktos z was moze CB w coupe? Nie ma problemu z kablem jak macie bat na magnesie na dachu? Martwia mnie te szyby bez ramek i uszczelki.

Opublikowano

ja miałem w e36 coupe...

Antena zamontowana na stałe na boku tylnej klapy , kabel bagaznik , fotele.... radio

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Dla mnie najwygodniej jednak byloby miec bat na magnesie. Cwiczyl ktos setup z kablem przez okno? Da sie? Antenowy jest chyba troche gruby? Czy pozostaje ciagniecie kabla do bagaznika?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W zaleznosci od daty produkcji coupe ma trzecie swiatlo stopu wewnatrz auta jest taka plastikowa zaslepka.

A wiec zaczynamy od bagaznika:

1. Dostajemy sie do zaroweczki od wspomnianego swiatla i ja wyciagamy ( nie wyciagniesz jej z lenistwa to mozesz ja rozwalic albo kabel nie przejdzie)

2. W srodku wyciagamy plastikowa zaslepke

3. Puszczamy kabel przez otwor do bagaznika i na zewnatrz auta

Ja uzywam radia tylko na dluzsze trasy wiec ta plastikowa zaslepke zawsze chowam do schowka ale jak ktos chce miec radio na stale to mysle ze wystarczy wyciac otwor w kratce i zamontowac.

Orginał to orginał reszta to po prostu szpan...
Opublikowano

ja posiadam CB w coupe ale dach odradzam. poniewaz szyba tnie kabel, oraz rysy powstaja

dotego najlepiej bat na klape bagarznika rzucic i jest z tym mniej problemów

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
mam cupe e-46 podłączyłem cb w schowku polewej stronie schowek , a antene pusciłem przez bagażnik na klape magnes trzyma sie nawet przy 200km[h kable pusciłem pod tylnym siedzeniem i listwą progową nawet nie widac żadnych kabli