Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś z okoloc Włocławka mógłby jutro(piątek) obejrzeć dla mnie to "cudo" bo wybieram się w sobote obejrzec ją osobiście i nie wiem czy jest sens gonić 400km. Najbardziej interesuje mnie bezwypadkowa historia samochodu, książka serwisowa (śmieszny przebieg :shock: ) i generalnie stan techniczny. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2518632
Opublikowano
Ładnie wygląda, tylko kierownicę ma zmienioną - bo od wersji M Power, skóra wygląda na ten przebieg, więc trudnio wnioskować o szafie - wnętrze ma bajka, rzadko spotyka się tak dobrze utrzymane. Ciekawe jak reszta...
http://www.skredyt.pl/projekty/bmw.jpg
Opublikowano
ja tą beeme na otomoto widziałem jaki miesiąc temu więc koleś się z nią już troche buja ale na 2.8 w benzynie to musi być wg mnie amator :lol:
Opublikowano
Witam. Kolego DECARD a co jest nie tak z motorem 2,8?
Opublikowano

Ładna. Ale kierwonice nie koniecznie musi mieć zmienioną, można było taką zamówić w serwisie bez całego M-Pakietu, a skór w sumie to nie widać bo najbardziej widać po górnym boku i wewnetrzym miejscu siedziska...

Jeszcze dodam, że dla mnie maska za "czytelna" nie widać żadnych odprysków... A nawet po 100 000 km muszą być jakieś :)

Lekko ponad 100 000 km hmm może i prawda, ale ja u siebie mam 106 000 w E39 i przebieg ten jest w 100% orginalny bo najechał go mój ojciec i skórkę mam jak nową z salonu na kierce... Sprawdz dobrze... Najlepiej kluczyc do serwisu i może powie wszystko, chyba, że był zresetowany, ale taki zabieg z tego co wiem kosztuje kolo 1000 zł i nie każdy handlarz się na to pisze :D

POWODZENIA i napisz czy kupiłeś...

Pozdrawiam!

Pozdrawiam,

Karol