Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam nie wiem czy na dobrym forum pisze ale mam pytanko, przywiozłem sobie Cb radio z Anglii z gruchą i głośnikiem, dziś dokupiłem antenę HUSTLERA ale radio niestety nie działa tak jak powinno, ani ja nikogo nie słyszę ani mnie koledzy też nie, antena została dostrojona oczywiście, ale mam wątpliwości czy tam w UK i takie radia nie maja innych częstotliwości ???? bo tak radio normalnie działa,
witajcie tylnonapędowcy...
Opublikowano
sprawdź czy ma możliwość wyboru AM/FM. być może w UK jest używane pasmo FM. u nas z tego co kojarze jest używane AM i to może byc przyczyna nie słyszenia się. (z tym AM/FM w Uk i u nas to mogłem się pomylić, może być na odwrót, nie jestem wtajemniczony ale wiem że jest jakaś różnica w poszczególnych krajach)
Opublikowano
a czy jeśli moje radio jest tylko FM to jest możliwość go przestrojenia czy od razu do KOSZA ???
witajcie tylnonapędowcy...
Opublikowano
to już chyba troche roboty z tym jest i nie wiem czy nie taniej jest kupić coś na allegro. zapytaj na cb-radio.pl może jest tam jakiś magik co to robi. poza tym napewno trafisz tam na fachowców znających sie na temacie.