Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

ZAGADNIENIE TROCHE Z INNEJ BECZKI ALE PROSZę POMóżCIE. CO MOZE BYC POWODEM ZE AUTO NIE CHCE ZAPALIC, DOKłADNIE HONDA CRX DEL SOL 1,6VTEC 125KM. WSZYSTKIE BEZPIECZNIKI PRZEKAźNIKI WYDAJA SIE DOBRE. AUTO MA LPG. ZAPłON, MOZE NIE DOSTAJE PALIWA??KRECI I NIE CHCE ODPALIC, WCZORAJ BYLO WSZYSTKO OK, DZIS RANO KLAPA. AUTO JEST KUMPLA KTORY MUSI DO JUTRA WROCIC DO NIEMIEC A AUTO ODMOWILO POSLUSZENSTWA....POMOZCIE CO MOZNA SPRAWDZIC WE WLASNYM ZAKRESIE? DZIEKI I POZDRAWIAM

Opublikowano
jezeli nie chce zalapac na lpg i benzynie to napewno nie dostaje paliwa skro jest iskra. sprawdz dobrze bezpieczniki lacznie z tym od gazu i wszystkie kostki
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
moze bredze ale mozesz tez zajrzec w kopulke bo wystarczy ze jest zaparowana i tez bedzie zonk. trzeba ja wtedy wytrzec i lekko podgrzac chocby zapalniczka
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
problem z głowy. przeczyscilismy aparat zapłonowy tzn kopulke i palec byla zasniedziala wykrecilismy swiece bo sie zalaly. i autko odpalilo....dziekuje wszystkim za odpowiedzi.pozdrawiam
Opublikowano

Witam, w mojej 320i było to samo-też przeczyszczone zostały świece, posprawdzane bezpieczniki, podłączenie do kompa nic nie wykazywało ale nie odpalała:(Więc najpierw 'na piechte' sprawdzli bezpieczniki i czyjnki i okazało się, że uszkodzony był przekaźnik DME (komputer tego nie wykrył), jeżdzłam tydzień, znowu padła, a tym razem okazało się, że to czyjnik temperatury silnika (też komputer nie wykazał).Życze aby w Twoim przypadku był to jednorazowy incydent.

Pozdrawiam