Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich :) Mam pytanie , czy w E32 r.89 jest możliwość zmiany języka informacji wyświetlanych przez komputer ??? Czy tylko jest w oprogramowaniu jeden język Niemiecki. jeżeli jest mozliwość zmiany, to jak to uczynić ... Thx z góry
sCorpioN
Opublikowano
wlacz stacyjke w poz I i nacisnij przycisk po prawej stronie na zegarach , przytrzymaj 20s i pojawia sie napisy w roznych jezykach jak zobaczysz ang. pusc i ready :)
"Beti" jest stara ale ma klasę...
Opublikowano
witam! Mam pytanko język zmienia sie tak jak napisałes ale wszystko po przęłączeniu na angielski zmienia się na mile.(wszystkie przeliczenia) Czy można coś z tym zrobić? dzięki narka
Opublikowano
witam! Mam pytanko język zmienia sie tak jak napisałes ale wszystko po przęłączeniu na angielski zmienia się na mile.(wszystkie przeliczenia) Czy można coś z tym zrobić? dzięki narka

Takie jest życie... :) w końcu oni używają mil... i st F...

Zdaje się, że można zmienić temperaturę oraz godzinę (AM na 24) przyciskiem na ODB "stC/stF"

Co do mil... ciężko powiedzieć... wybierz jezyk francuzki... jednostki miar podobne - a i kobiecie zaimponujesz :D

pozdrawiam i życzę smacznego jajka (przy świątecznym stole) :P

Marcin 750

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)