Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z uwagi na to, iz jestem tu nowy, moze powinienem sie przedstawic - mam na imie Mirek i jestem swiezym uzytkownikiem E36 320 Coupe. :)

Jeszcze nie rozpracowalem autka do konca, a w instrukcji ani slowa na temat mojego problemu. Mianowicie, czasem przy szybszym wejsciu w zakret zamruga mi strzalka od kierunkowskazu, a przy hamowaniu z wiekszej predkosci migaja czasem obie strzaleczki. Dodam, iz poprzedni wlasciciel prawdopodobnie wpakowal zegary od 4 garów, bo strzalka obrotomierza leci sporo poza 7 tys.

Czy wiecie moze o czym mnie autko informuje?

Z gory dzieki

Opublikowano

Skorzystam i podepnę się pod temat.

Też miałem z dwa razy podobny problem. Mianowicie przy ostrym hamowaniu zaczynały działać awaryjne, jak odpusciłem pedał po 2-3 sek się samo wyłączało :shock:

Raz pewnego przy mocniejszym depnięciu zapaliła się dosłownie na sekundę ta lampka nad głową kierowcy, dokładniej nad radiem.

Ktoś miał cos podobnego może??

Opublikowano
to że sie włączają awaryne przy ostrym (awaryjnym) hamowaniu to chyba dobrze, teraz to w większości nowych aut tak jest
Opublikowano
Cieszcie sie..............kiedys byla tu rozprawa nad tym jak wlasnie to zaisntalowac....to jest taki fajny bajer- wypadek na autostradzie ostre hamowanie ze 150km/h z daleka moze sie wydawac ze dalej ktos jedzie i dlatego wstawke zrobiono ze awaryjne migaja aby ostrzec innych ze sie cos dzieje nieporzadanego........... :dance:
Opublikowano
ok.. to juz wiem o co chodzi z awaryjnymi, wiec auto nie informuje mnie ze dzieje sie mu jakas krzywda... ale o co chodzi z kierunkowskazem? (moze to tez informuje innych kierowcow ze wyczyniam jakies glupoty na drodze?) ;-)
Opublikowano

To z awaryjkami to jest naprawde fajny bajer :D a wie ktos jak takie cos mozna wykabinowac... :?:

A z kierunkowskazem tez mi sie tak zdazylo,tylko ze zauwazylem to tylko raz ,a niewiem czy wiecej tak bylo...

Moze u mnie tylko delikatnie ruszylem reka,bo to bylo akurat na zakrecie i przy hamowaniu, tylko ze nie ostrym... Moze ktos cos sie wypowie na ten temat :modlitwa:

Pozdrawiam :8)

B M W