Skocz do zawartości

pukanie przy powolnym jechaniu po dziurach, co to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak już pisałem wcześniej jak jadę po dziurach słyszę turkotanie dzwonienie lecz nie z przodu a jak się okazało po głębszym słuchaniu z tyłu. Pojechałem do mechanika na kanał sprawdził wszystko nie ma żadnego luzu na niczym wszystko gra no nie wiem jak znaleźć przyczynę

:mad2: jeszcze pojadę na szarpaki na stację kontroli

moje podejrzenia :

tylny tłumik może w nim coś się oderwało lub może hamulec ręczny jakieś części ale sam nie wiem- zobaczę jak zajadę na stację może coś wylezie

za każdą podpowiedź z waszej strony wielkie dzięki

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ja w e34 też tak miałem. U mnie przyczyną była niedokręcona osłona katalizatora :)

Jakiś czas temu znowu usłyszałem pukanie z tyłu. Tym razem przyczyną był niedokręcony lewarek w bagażniku :duh: Teraz wiem, że zanim pojadę do warsztatu zawsze najpierw posprawdzam wlaśnie takie pierdoły :)

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA31&mospid=47436&btnr=34_0567&hg=34&fg=10

w wielu beemkachdzwoni element 21. ja to miałem w swojej. na żadnym urządzeniu nie wykryjesz tego a w czasie jazdy brzęczy na dołkach. trzeba zdjąć tarczę i zobaczyć czy korozja tego nie zżera przez co przysowa się do tarczy. wtedy trzeba poprostu takie małe kawałki po obwodzie tego usunąć i oczyścić. to jest w takim miejscu,że chyba nie zaszkodzi to niczemu jak to to to daj znać. ale ostrzegam. na pierwszy rzut oka wszystko jest ok.:-)

Bring More Women