Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Może ktoś wie co sygnalizuje gong. Włancza mi się od czsu do czasu. dwa lub trzy sygnały, komputer nie wyswietla żadnego komunikatu. temperatura też nie mryga. Gong włącza się przy wyższych temperaturach. Może ktoś wie co on sygnalizuje?

Opublikowano
U mnie pika jak dochodzi pełna godzina na zagarku,jak temperatura spada do 3 stopni no i jak komputer ma jakis problem
Opublikowano
muszę zobaczyć czy to jest przed jakąś pełną godziną. ale nie wydaje mi się, bo nie każdego dnia go słyszę, tylko nieraz mam krótkie trasy i mogę mieścić się między godzinami. Sprawdzę i dam znać.
Opublikowano
U mnie pika jak dochodzi pełna godzina na zagarku,jak temperatura spada do 3 stopni no i jak komputer ma jakis problem

co do 3 stopni to sie zgodze ale do reszty nie.

u mnie jeszcze pika jak podczas jazdy otworze drzwi (to z reguly przy zatrzymywaniu sie jak pasazer chce wyjsc kiedy jeszcze auto nie stoi.

Opublikowano

u mnie pika

- o kazdej godzinie - kurant

- temp 3stopnie

- włączone swiatła

- i jak są jakies błędy np przepalona zarowka

- i jak sobie ustale limit predkosci np 90 km/h to po przekroczeniu tez jest sygnał .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
witam to i ja sie podlacze pod temat! u mnie gong wogole niedziala!co moze byc przyczyna? gong jest napewno ale nie daje znac jak temperatura spada ponizej 3 stopni itp.! z gory dzieki za podpowiedzi
Opublikowano
jak w czasie jazdy gong daje po kilka sygnałów to może wyłącznik pod hamulcem ręcznym masz luzny i nie jest do końca rozłączony lub ręczny nie zawsze spuszczasz do końca . pozostałe błędy sygnalizowane są pojedynczymi sygnałami z gonga a pikanie 15 sekund przed pełną godz. jest realizowane przez głośniki