Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Akumulator jest pod kołem zapasowym, a wzmacniacz jest zawsze w prawym schowku w bagażniku bez względu na wersję auta (może to być wzmacniacz z DSP lub bez, ale zawsze w tym samym miejscu).
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Nieprawda że wzmacniacz bez względu na wersje jest zawsze w tym samym miejscu.Kupiłem X5 ze stanów i u mnie wzmacniacz od sprzętu jest w schowku po lewej stronie za taka blachą.W schowku po prawej stronie mam tylko bezpieczniki i nic więcej.Pozdrawiam
Opublikowano
Witam. Nieprawda że wzmacniacz bez względu na wersje jest zawsze w tym samym miejscu.Kupiłem X5 ze stanów i u mnie wzmacniacz od sprzętu jest w schowku po lewej stronie za taka blachą.W schowku po prawej stronie mam tylko bezpieczniki i nic więcej.Pozdrawiam

dokladnie..........kolega dla ktorego pytalem o to -potwierdzil ze wzmacniacz jest u niego w X5 z lewej strony

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam :) pewnie temat juz malo aktualny ale u mnie wzmacniacz tez jest po lewej stronie w bagazniku :) a wersje mam skladana w stanach...
Opublikowano

ja mam jako samochod cieżarowy :)

To ja mam pytanie z innej beczki. Jak X5 jest rejestrowana? Jako samochód osobowy?

Pozdrawiam

Opublikowano
Dla informacji kochanych forumowiczów dodam tylko, że X5, podobnie jak Z4, składane jest tylko i wyłącznie w USA, w mieście Spartanburg.
  • 1 rok później...