Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BMW fabrycznie miało montowaną instalacje gazową był to model Compact 316g ale moc takiego silnika była tylko 85KM no i około 15s od 0-100km/h bardzo rzadki samochód w Polsce w Anglii sie spotkałem z takim egzemplarzem ciekawe rozwiązanie ale niestety raczej nie na nasz syfiasty gaz to raczej samochód do cywilizowanego kraju a nie rodem mad max
Opublikowano
bardzo dziekuje za wszystkie rady wlasnie takich informacji potrzebowalem caly czas szukam jakiegos ladnego compacta mam nadzieje ze wreszcie cos trafie mam jeszcze jedno pytanie do was chodzi o tylne zaglowki w jednych sa a innych nie czym to jest spowodowane ?? wie ze to troche smieszne i zarazem dziwne pytanie ale zainteresowalo mnie to :roll2: jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc jak znajde ciekawe autko to napewno sie odezwe pozdrawiam

Wydaje mi sie, ze byly montowane na specjalne zyczenie klienta...jako dodatek, tak jak szpera...ja w swojej tez nie mam zaglowkow z tylu i nie narzekam :roll2:

Nie wiem od którego rocznika,ale zagłowki zaczęły być montowane w standardzie.Poprostu wymogi bezpieczeństwa dla pasażerów,tak jak wcześniej pasy. :)

Opublikowano

Zauważcie,ze fabrycznie w żadnej opcji nie montują gazu.No,ale każdy ma swoją koncepcję na samochód.Pozdrawiam :wink:

witam

oczywiście nie jestem zwolennikiem gazu, choć sam niestety mam w swoim aucie, to nie zgodzę się z opinią że nigdzie nie montowano fabrycznie gazu. na dodatek żeby nie być gołosłownym dodaję skan z gazety

http://img412.imageshack.us/img412/1918/316ln8.th.gif

Dzięki.Nie wiedziałem,ze był taki model z fabrycznym gazem.Nigdy się z nim nie spotkałem :cool2:

Opublikowano
bardzo dziekuje za wszystkie rady wlasnie takich informacji potrzebowalem caly czas szukam jakiegos ladnego compacta mam nadzieje ze wreszcie cos trafie mam jeszcze jedno pytanie do was chodzi o tylne zaglowki w jednych sa a innych nie czym to jest spowodowane ?? wie ze to troche smieszne i zarazem dziwne pytanie ale zainteresowalo mnie to :roll2: jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc jak znajde ciekawe autko to napewno sie odezwe pozdrawiam

Wydaje mi sie, ze byly montowane na specjalne zyczenie klienta...jako dodatek, tak jak szpera...ja w swojej tez nie mam zaglowkow z tylu i nie narzekam :roll2:

Nie wiem od którego rocznika,ale zagłowki zaczęły być montowane w standardzie.Poprostu wymogi bezpieczeństwa dla pasażerów,tak jak wcześniej pasy. :)

Aha, dlatego napisalem, ze wydaje mi sie...no ale teraz juz mam pewnosc :)

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
witam ponownie znalazlem ciekawe autko tylko jest maly problem gosc sprowadzil je z francji napiszcie mi jakie powinienem dostac od niego papiery do auta bo niemam pojecia sami wiecie jak to jest ne chcem sie wpierniczyc w dodatkowe koszty auto jest na francuskich tablicach i koles twierdzi ze mozna nim jechac na kolach
Opublikowano
witam ponownie znalazlem ciekawe autko tylko jest maly problem gosc sprowadzil je z francji napiszcie mi jakie powinienem dostac od niego papiery do auta bo niemam pojecia sami wiecie jak to jest ne chcem sie wpierniczyc w dodatkowe koszty auto jest na francuskich tablicach i koles twierdzi ze mozna nim jechac na kolach

Wyslalem Ci co nieco na PW :cool2:

Opublikowano

Zagłówki były montowane w wersji 318 a nie w wersji 316 jak dobrze pamiętam i gdzieś tak słyszałem.

Mam Compacta i jestem bardzo zadowolony.

Jeden duży plus to prowadzenie sie takiego samochodziku. chodzi po drodze tak jak szofer sobie zażyczy:)

Pozdrawiam

A i sprawdz sobie przekąłdnie kierowniczą bo one lubią wysiadać w Compactach,niewiem dlaczego???

Kup sobie RODOWITEGO NIEMCA wiadomo że lepsze i mniej kombinowania z papierami żeby przetłumaczyc.....Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli samochód jest sprawny,zadbany,bezwypadkowy,to nie ma znaczenia ,czy to niemiec,czy francuzik.UWAŻAJ na handlarzy !!!Jest w 99% pewne,że majstrowali przy przebiegu.Jeśli dodatkowo cena jest atrakcyjna,to wiedz,że czy to Francja ,czy Niemcy-nikt nie daje za darmo.Czasem okazje,tak naprawdę nie są okazjami.Nie wyobrażam sobie również,żebyś go wziął bez porządnego przeglądu.Poprostu-niestety-musisz traktować każdego sprzedającego,jako potencjalnego oszusta.

Jeśli dodatkowo kupisz od handlarza z umową wystawioną ,jakby była spisana bezpośrednio między Tobą,a sprzedającym francuzikiem,to nigdzie w papierach nie będzie polskiego pośrednika.W razie co,to możesz mu jedynie nadmuchać.Poprostu uważaj i nie daj się oszukać.Powodzenia :roll2:

Opublikowano
Zagłówki były montowane w wersji 318 a nie w wersji 316 jak dobrze pamiętam i gdzieś tak słyszałem.

Mam Compacta i jestem bardzo zadowolony.

Jeden duży plus to prowadzenie sie takiego samochodziku. chodzi po drodze tak jak szofer sobie zażyczy:)

Pozdrawiam

A i sprawdz sobie przekąłdnie kierowniczą bo one lubią wysiadać w Compactach,niewiem dlaczego???

Kup sobie RODOWITEGO NIEMCA wiadomo że lepsze i mniej kombinowania z papierami żeby przetłumaczyc.....Pozdrawiam

Od 2000r Opel nawet w Corsie montował seryjnie tylne zagłówki(i to trzy).W mojej E36 są dwa,ale i tak bym JEJ nie zamienił na Corsę(chociaż spisywała się bardzo dobrze) :lol:

Opublikowano

caly czas szukam copacta nie jest to latwe bo tak ja pisaliscie jest ich sporo ale znalesc dobrego nie jest latwo znalazlem zato calkiem ciekawego 318is-a

w coupe 93rok tak jak wczesniej pisalem szukam autka do miasta wiec dltego compact nie myslalem o coupe odpowiedzcie mi prosze na pytanie czy to prawda ze taki ies spali tyle samo co 316 wiekszos ludzi odradza mi 1,6 i poleca 1,8is

Opublikowano
caly czas szukam copacta nie jest to latwe bo tak ja pisaliscie jest ich sporo ale znalesc dobrego nie jest latwo znalazlem zato calkiem ciekawego 318is-a

w coupe 93rok tak jak wczesniej pisalem szukam autka do miasta wiec dltego compact nie myslalem o coupe odpowiedzcie mi prosze na pytanie czy to prawda ze taki ies spali tyle samo co 316 wiekszos ludzi odradza mi 1,6 i poleca 1,8is

kolego a przeczytales moje ogloszenie ktore ci dalem na PW ??