Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dokladnie tak jak powiedzial moj przedmowca. Pracy bedziesz w to musial wlozyc sporo, ale efekt jak sie przylozysz bedzie na pewno dobry. na szczescie sam rant nie jest powgniatany i pozacierany wiecc powinno byc git... pozdrawiamm
Opublikowano

... ale po polerce i tak trzeba to zabezpieczyć jakimś lakierem bezbarwnym bo się będzie utleniać - no chyba że co sobotę będziesz ćwiczył pastą polerską .

- zrobisz jak bedziesz uważał - ja bym to dał do piaskowania i ładny lakier - spoko na lata a wydatek jednorazowy / tylko nie wiem ile u Ciebie biorą za piaskowanie / - czyszczenie " clinami " już nic da jak pisali koledzy .

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

dzięki za informację... zrobię jak mówicie: zawiozę je na piaskowanie i lakier... nie ma co próbować "clinów"

znam spoko kolesi od regeneracji felg więc tam im je dam, zeby na lato wygladały przecudnie.

Jakby tego było mało, właśnie wróciłem do chaty i się dowiedzialem że mój brat jak wyjezdżał moim cudeńkiem to zahaczył o bramę i przerysował mi boczną listwę i nadkole...:(:( jestem wnerwiony na maksa :mad2: :mad2:

Jeszcze raz dzięki!!!!

Opublikowano
Mycie kwasowe felg roziwaze problem, u mnie koszt takiej zabawy to 30zl od felgi. Mozesz jeszcze sprobowac pasta polerska G3