Skocz do zawartości

Jak znalezc?? Obudowa filta powietrza compact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak znalezc??:( Poszukuje obudowy filtra powietrza do BMW e46 compacta 316ti z 2002r. - jest jakas nietypowa i nie moge jej nigdzie znalezc poza serwisem - prosze pomocy w poszukiwaniu bo nie mam jak jezdzic:((
Opublikowano
szukalem, ba szukam juz ze 3tygodnie od kiedy zaczolem naprawe i nigdzie jej nie moge znalezc - chyba ze zle szukam:(( n
Opublikowano
a no wlasnie pokombinowali z tym filtrem tak ze nie wiem - jakby nie mogli wlozyc normalnego jak w sedanie:(( nie wiesz gdzie poza allegro tego szukac?? w serwisie kosztuje az 600zl - strasznie duzo:(
Opublikowano

nie wiem jak ci pomoc..........ja jak nie moglem czegos znalesc do samochodu albo cena mi sie nie podobala to odwiedzalem polecane warsztaty BMW w moim miescie-tyle, ze mowie twoje auto jest stosunkowo mlode i nietypowe-jak sam napisales

jak masz ten swoj stary popekany czy cos to moze uda sie go pokleic na goraco-zebys mogl sie poruszac jakos a szukac intensywnie zamiennika( moze ebay)

Opublikowano
niestety nie mam tylko jeden kawalek - znalazlem wlasnie cos na ebayu i moze to bedzie to:)) mam tylko fiszki jak wyglada ten filtr w calosci
Opublikowano
Obudowa jest tak nietypowa a compact'ów u nas tak mało, że ciężko bedzie znaleźć. Raczej trzeba zapukać do firm, które ściągają cześći uzywane z raichu.