Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wprawdzie jest po sezonie ale zastanawiałem się nad montażem pokrowca na narty (ski bagu) oryginalnego . Nie mam składanej tylnej kanapy oraz tego rękawa . Czy taki montaż jest możliwy? Czy trzeba strasznie coś przerabiać? Czy jest jakaś zaślepka montażowa do tego z tyłu? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kiedys sie zainteresowalem tym tematem, ja ma kanape dzielona, skladana + podlokietnik - widzialem ski bag na allegro za 150 zl, zadzwonilem i zapytalem czy duzo przerobek w zwiazku z montazem, koles powiedzial, ze trzeba wyciac troche blachy z oparcia tylnej kanapy... dla mnie to juz zabrzmialo troche nieestetycznie

poza tym, podobno (moze ktos zdementuje) do takiego ski baga mieszcza sie 2 pary nart, ja kiedy jade na narty to albo we dwojke - moge sobie polozyc czesc kanapy, jesli we czworke i wszyscy z nartami, to i taki ski bag nie pomoze

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
średnica jest taka jak podłokietnik to raczej powinny się zmieścić 4 komplety nart . ale jeśli trzeba wycinać tylno blacha to faktycznie będzie to dziwnie wyglądało bo jak sie nie używa rękawa to jest on między dwoma klapkami i jest niewidoczny a tak to będziesz go miał w bagażniku rozwinięty
Opublikowano

A jak by wyglądał sprawa montażu bagażnika na dachu....np. na narty?

Na pewno trzeba by było te relingi czy jak by je tam nazwać. Gdzie je można dostać....serwis?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja mam relingi, dokupilem thule belki + uchwyty na 4 pary nart

jesli nie masz relingow, potrzebujesz belki, ale dodatkowo lapy, ktorymi przymocowujesz je dachu + uchwyty na narty

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
masz przynajmniej z tyłu podłokietnik ?

Mam podłokietnik.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska