Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolorek fajny, ale jakieś takie.....nijakie
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Ostatnio pytałem na forum o felgi M5 i M6 z allegro - odpowiedz jednoznaczna, nie kupuj bo nie warto. Lepiej znalezc uzywane orginaly np. BBS i bedziesz zadowolony!
Opublikowano
Bardzo fajne te felgi, wcale nie sa nijakie, na autku beda niezle wygladac, tylko ten rozmiar :/ 15 to nie to polecam 17 chyba ze sie boisz o komfort i cena nie ta to 16, ale 15 bym nie kupil - moje skromne zdanie
Opublikowano

ladny wzorek, ale 15 cali to stanowczo za malo. zalezy jeszcze gdzie one maja siedziec, bo w czyms gabarytow seicento to spoko, ale fajna Buma na 15 to dla mnie szalu nie robi. wrzuc jakies 17 cali. komfort tez tam jakis bedzie. mi sie wydaje,ze kupuje sie felgi dla efektu, komfort u mnie idzie na drugi plan.

pozdro!

zycze udanego zakupu

Opublikowano
-fele niezle ale cos im brakuje sam nie wiem?-ja przez miesiąc walczyłem z felgami ,pisałem wcześniej i w końcu mam 15" ale ET 11 i powiem że nie żałuję , komfort pozostał ,autko szersze , już czuć w koleinach? a co dopiero przy np. 17"-nie założysz nie bedziesz wiedział ,nie pierwsze moje auto i wiem że oryginał i przeznaczenie ,czyli co producent proponuje to świeto-wiem że w e28 ładniej auto wygłądało na 15" [powinny byc14"]ale inaczej się zbierało nie chciałem niższych profili bo drogi są jakie są-w Niemczech można jezdzic na niskich ale u nas? :arrow: :arrow: :arrow: -wybór nalezy do ciebie
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz