Skocz do zawartości

Jakie ET felgi do z3 coupe 2.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym posiadaczem z3 coupe :) i zmieniam felgi tylko nie wiem jakie ET ma byc zeby kolo nie bylo ani zapadniete ani wystajace prosze o pomoc

Pozdrawiam

Wojtek

Opublikowano

szczerze mowiac to kupilem wlasnie felgi do z3 coupe.ale nie wiem jakie et.zamowilem i mi zalozyli i tyle:)

nie wiedzialem ze w krakowie jest jescze 2ga z3 coupe,dlugo ja masz?

Opublikowano
  • Członkowie klubu
nie wiem jakie ET ma byc

Sprawdź tu http://bmwfans.info/original/

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano
dzieki za linka,mi tez sie przyda
Opublikowano
Panowie no wiecie co, dwie Z3 2,8 w Krakowie a nikt nie chce odpowiedziec na pytanie poniżej na temat miski olejowej. Wystarczy przeciez maskę otworzyć i popatrzyć z góry.
Opublikowano
pytales o motor 3.0 nie 2.8, ni ejestem kompetentny na tyle aby wiedziec czy ten motor ma taka sama miske jak 2.8 a tym bardziej jesli dotyczy to przekladki a link powywej powinien ci pomoc bo tam masz dokladny opis czesci i modele do ktorych to montowali...
Opublikowano

W ostatnim zdaniu napisałem że może być silnik 2,8 na podwójnym vanosie czyli M52TU B28 a chodzi mi o wygląd rzeczywisty miski w aucie bo programy typu realoem czy etk pokazują tylko schematy i rysunki poglądowe a nie wygląd rzeczywisty.

Dobra, koniec tego OT, jakby ktoś miał uwagi związane z miską to zapraszam http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=47632 ale coś mi się wydaje ze sam spotkam prędzej jakąś Z3 na ulicy i zobaczę szybciej jaką ma miskę niż forum mi pomoże. Pozdrawiam