Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

musze wyienić drążek środkowy ponieważ złapał troszke luzu na końcówkach i łączniki stabilizatora bo już zaczeły mocno stukać.

Jakiej firmy drążęk środkowy zakupić bo mam wiele propozycji cenowych:

Lemforder 267zl, Febi 222zl, Delphi 189?

Jak sytuacja przedstawia się z łącznikami bo kolega założył coś nieznanego i po 3 miesiącach znowu mu zaczeły stukać łączniki, co wybrać: Lemforder 65zł, no name 31zl?

Pomóżcie Pozdrowionka

Opublikowano
Jakiej firmy drążęk środkowy zakupić: Lemforder 267zl, Febi 222zl, Delphi 189?

Każda z tych to konkretna firma, ze wskazaniem na Lemforder (no cóż, najdroższa...)

...łączniki, co wybrać: Lemforder 65zł, no name 31zl

tu podobnie (jakość proporcjonalna do ceny), z tym, że kupisz już najtańsze po 20 zł z allegro - sam mam takie (na razie 3000km i nic sie nie dzieje, ale poczekamy - zobaczymy :mrgreen: )

Pozdrawiam!

nie ma starych BMW, są tylko zaniedbane...
Opublikowano
Polecam LEMa bardzo dobra firma jesli chodzi o czesci zamienne a juz jesli chodzi o czesci zawieszenia to polecam. U mnie 28.000km po polskich "drogach" i wszystko w normie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja się tylko wypowiem w temacie łączników stabilizatora. Przeszedłem całą ofertę chyba od oryginałów z ASO za 140zł, przez inne sklepowe po 60-70zł, aż do tych z allegro po 20zł. Muszę powiedzieć, że ostatnio kupuję je na allegro po 6 sztuk i sobie leżą. Akurat ten element nie ma łatwego życia, jest wybitnie "szarpany" i długo nie wytrzymuje na naszych drogach.
Kai