Skocz do zawartości

Inspekcja , inspection E38 - czy ktoś tak robił

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sposób znany z E30/34/32 i zazwyczaj w tych autach działał, jeżeli e38 ma takie samo gniazdo (myślałem, że inne :shock: ) to też powinno śmigać

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano
hey, u mnie ta metoda zadziałała jak pierwszy raz wymieniałem olej, teraz mam karsofta -niby bezpieczniej
Opublikowano
Tak ta metoda działa w 100% pozatym nawet spacjalistyczne urządzenie do kasowania inspekcji też działa na zasadzie zwarcia tych dwóch pinów.

www.swiatnadrukow.prv.pl

http://www.tele3.pl/lemmy/logos.jpg

Opublikowano
Tak ta metoda działa w 100%
tylko pamiętaj żeby zamknąć drzwi przed przekręceniem kluczyka w stacyjce bo może sie nie udać ja walczyłem z inspekcją ponad dwie godziny :mad2: :mad2: :duh: zamiast najpierw zajrzeć na FORUM BMW KLUB POLSKA :cool2:
Opublikowano
Próbowałem w e38 740ia zamknełem drzwi i niezadziałało ale może dlatego że mam czerwony i żółty kwadracik. Jeszcze sprubóję jak w piątce 7 pin i bezpośrednio do masy albo do silnika albo odrazu do akumulatora tak cały czas kasowałem i jest dobrze.