Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I BARDZO MNIE TO CIESZY ZE TYCH AUT PRZYBYWA. BO NIE LUBIE JAK SIE PATRZA PERFIDNIE, NO ALE CO MIALEM KUPIC?! GOLFA 2.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
, NO ALE CO MIALEM KUPIC?! GOLFA 2.

2 w cabrio nie robili, przynajmniej seryjnie :)

Mnie berdziej wkurza jake jest np 15 stopni a ja sobie jade z odkrytym dachem + windshott i szybki w góre, a ludzie robią takie :shock: oczy, i słysze komentarze :

"debil, szpaner, a niech zapalenie płuc dostanie itp a ja sie pytam "jeździłeś waflu kiedyś cabrio :?: - "NIE" - to sie #@$#@%$% nie odzywaj bo nie wiesz jakie bzdury wygadujesz...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Proszę, czytajcie ze zrozumieniem. Nie mam nic przeciwko cabrio, nawet sam bym kupił, gdybyśmy mieli tutaj inny klimat, ale nie stać mnie na utrzymanie dwóch dobrych aut.
Opublikowano
Proszę, czytajcie ze zrozumieniem. Nie mam nic przeciwko cabrio, nawet sam bym kupił, gdybyśmy mieli tutaj inny klimat, ale nie stać mnie na utrzymanie dwóch dobrych aut.

Napisałeś bez sensu a teraz jeszcze prosisz innych żeby czytali ze zrozumieniem... :shock:

Jakbyś czytał więcej to byś miał więcej pokory i tak nie generalizował.

Wiedziałbyś, że najwięcej cabrio sprzedaje się w UK /pewnie więcej niż we Włoszech, Hiszpanii, Grecji, Portugalii razem/ - a jaka tam jest pogoda? Notabene wydaje mi się że największa przyjemność z jazdy bez dachu jest właśnie w nienajgorętsze, trochę pochmurne dni.

Wiedziałbyś, że auto staje się klasyczne głównie z racji wieku i tego że jest "rare", a nie bo się temu czy tamtemu bardziej podoba.

tyle ja :wink:

Opublikowano

Notabene wydaje mi się że największa przyjemność z jazdy bez dachu jest właśnie w nienajgorętsze, trochę pochmurne dni.

tak ale jak ktoś nie łyknął nigdy smaku cabrio to nie rozumie czemu czasem jak jest lampa 35 w cieniu to jade po mieście z zalożonym dachem

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Napisałeś bez sensu a teraz jeszcze prosisz innych żeby czytali ze zrozumieniem... :shock:

Co jest bez sensu? M3?

Jakbyś czytał więcej to byś miał więcej pokory i tak nie generalizował.

?

Wiedziałbyś, że najwięcej cabrio sprzedaje się w UK /pewnie więcej niż we Włoszech, Hiszpanii, Grecji, Portugalii razem/ - a jaka tam jest pogoda? Notabene wydaje mi się że największa przyjemność z jazdy bez dachu jest właśnie w nienajgorętsze, trochę pochmurne dni.

Miałem na mysli zimę, która oprócz tegorocznej była u nas dość długa.

Wiedziałbyś, że auto staje się klasyczne głównie z racji wieku i tego że jest "rare", a nie bo się temu czy tamtemu bardziej podoba.

Tak, ale te z nieciekawą stylistyką nie osiągają zawrotnych cen. Chyba, że z innych powodów m.in. ciekawe rozwiązania, ilość egzemplarzy itd.

Chciałem trochę podyskutować, bo chyba od tego jest ta część forum :?: Proponuję dodanie "[ZACHWYCANIE SIĘ]" do tytułów tematu.