Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak ktoś lubi namiastkę jazdy kosztem komfortu to OK. Ja juz nigdy nie kupię automatu.

A ktos Cie zmusza? Zauwazyles, ze w nowym M5 rowneiz montuja automat?

A dluzszy czas jezdziles automatem? Ja np. uwielbiam jazde automatem. Nie wspomne tu o zwiekszonym bezpieczenstwie - w razie jakiejs przygody ZAWSZE masz 2 rece na kierownicy. Ale sa gusta i gusciki, to jak dyskusja o PB/Diesel/LPG czy Swieta Wielkiej Nocy/Swieta Bozego Narodzenia.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Bartek[/b]"]

Bo nie daje możliwości wykorzystania w 100% samochodu. Jak ktoś lubi namiastkę jazdy kosztem komfortu to OK. Ja juz nigdy nie kupię automatu. Z tego właśnie powodu szukam RS4 a nie mocniejszego RS6.

No nie zgodzę się,a napewno nie w przypadku nowych automatów,które napewno dają możliwosc w 100% wykorzystać potencjał samochodu-może w nieco inny sposób(moim zdaniem lepszy i bardziej wybaczający błędy kierowcy)niż skrzynie manualne,ale oczywiście każdy ma swoje zdanie i ja je szanuję,tylko prosiłbym nie oczerniać automatu :roll:

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano

Szczerze mówiąc ja bym BMW polecał. Miałem raz Vectre i NIGDY wiecej Opla. Sypała się jak domki w Czeczeni. Oplec nie potrafi zrobic dobrego auta niestety i znam wiele osób, które potwierdzają moją opinie, a Omegi to kiepskie jedynie silniki mają fajne. Ja się zastanawiam pomiędzy E46 a E39 i tez potrzebuje porady. Tu masz link to mojego posta moze Ci sie przyda. Pozdrawiam.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=46135

Opublikowano
Jeszcze jedno. Zastanówcie się nad spalaniem cena paliwa teraz 4,20 nie nastraja optymistycznie i silniki 2,0 powinny starczyc. A co do automatów to jestem za. Silnik lepiej pracuje, nie meczy się tak, a przy wyprzedzaniu to wciskasz i nie myślisz nad biegami. Ogólnie lepsze są przy wyprzedzaniu niz manulane jesli o szybkosć chodzi.
Opublikowano
Kolego, ja też jestem z Wrmii i nie mam takiego zdania o rynku aut w naszym regionie co ty, auta wszędzie są mniej lub bardziej pewne, uważam że najlepsze co możesz zrobić to udać się do komisu który sprowadza auta i złożyć zamówienie na bmw, a jeśli chodzi o przekonanie żony to z moich doświadczeń wynika, że kobiety nie lubią aut pospolitych a omega jest bardzo częstym widokiem w Olsztynie i okolicach.
Opublikowano
Moja zona(pochodzi z okolic Olsztyna)zamienila Toyote Celice na BMW 318ci.Jest bardzo zadowolona.A jesli chodzi o skrzynie biegow polecam automat w BMW jest super.

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

Opublikowano (edytowane)

jezeli bys byl zaintersowany, to moglbym polecic ta bmw, jest naprawde taka jak w opisie, ale niewiem czy interesuje Cie rok 96,i przebieg 240tys. ALE AUTKO NAPRAWDE 1 KLASA!!! OTO LINK.

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=6817313&id_region2=3&id_rubryka=1&id_podrubryka=1&crc=11752815731ab1edd3421d815a514a26&nr=1&key_unique=1d2754b03b8586215196bf370d5ab171

WCZORAJ PODALEM ZLY LINK, TEN JEST JUZ PRAWIDLOWY, BMW 528

Edytowane przez J-23
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jezeli bys byl zaintersowany, to moglbym polecic ta bmw, jest naprawde taka jak w opisie, ale niewiem czy interesuje Cie rok 96,i przebieg 240tys. ALE AUTKO NAPRAWDE 1 KLASA!!! OTO LINK.

Okazji co mają po 150kkm z roczników 95,96 jest wiele ale ile z nich ma tyle faktycznie. :mrgreen:

Opublikowano
dokladnie! dlatego uwazam ze lepiej kupic z wieszym przebiegiem,ale pewnym w 100%.OSTATNIO SPRZEDALEM AUDI TDI 98R Z PRZEBIEGIEM 256TYS, BYLO BARDZO DOBRZE UTRZYMANE, NIC NIE POWYCIERANE, NIE POOBIJANE I BYLO OD 1 WLASCICIELA,KTORY JEZDZIL DO FRANCJI,DOSYC CZESTO STAD TEN PRZEBIEG.SPRZEDALEM JE HANDLARZOWI,A ON ZRZUCIL NA 140TYS, KSIAZKE SERW PODROBIL I PO 2-TYG SPRZEDAL. AZ SIE SERCE KROI!!! DLATEGO UWAZAJCIE!!!
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja popieram niekorych kolegow i musze stwierdzic ze nigdy wiecej opla. mialem vectre B 2001 (jeszce wczoraj) i takiego awaryjnego auta nigdy nie widzialem. kupilem trzy lata temu z 60tys. na liczniku i sam dobilem do 100tys. naprawialem wszystko jak leci co srednio 2-3 miesiace wlacznie ze zmiana wszystkich opon srednio co 5 tysiace! zdarte do nitek! koszmar! nie kupuj opla bo sie przejedziesz. a teraz zamierzam 318i SE sedan i po nawet krotkiej jezdzie widac ogromna roznice pomiedzy bmw a vectra. no fakt, bmw troszke mniejsze ale nie znaczaco. pozdrawiam!
Opublikowano
ja popieram niekorych kolegow i musze stwierdzic ze nigdy wiecej opla. mialem vectre B 2001 (jeszce wczoraj) i takiego awaryjnego auta nigdy nie widzialem. kupilem trzy lata temu z 60tys. na liczniku i sam dobilem do 100tys. naprawialem wszystko jak leci co srednio 2-3 miesiace wlacznie ze zmiana wszystkich opon srednio co 5 tysiace! zdarte do nitek! koszmar! nie kupuj opla bo sie przejedziesz.

Jasne opony zdarte po 5 tyś to w oplach normalka :duh:

kiedyś

E32 730

E36 318