Skocz do zawartości

[e 39] Lampy przednie soczewkowe, pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam sie nad kupnem tych lamp http://www.allegro.pl/item175660215_lampy_przednie_bmw_e39_angel_eyes_h1_h1_black_elek.html

, może ma ktoś zainstalowane takie lampy u siebie i mógłby zaprezentować fotki takich lamp na swoim samochodzie. Wysłucham również opinii na temat tego produkty jeżeli ktoś miał styczność z takimi lampami.

Opublikowano
tez mi sie podobaja tylko mnie bardziej interesuje to czy one wchodza w miejsce starych bez zadnych przerubek wtyczek i czy regulacja bedzie chodzic bo wiem jak w starym wozie kupilem lampe niby ta sama a inne koncowki miala i regulacji nie mam podlaczonej trzeba by przerobic
Opublikowano
  • Autor
sprzedający twierdzi ze pasują bez żadnych przeróbek, ale mnie interesuje jak one bedą wyglądaly na samochodzie, bo są troszeczkę inne niż In Pro, czy Hella, które mają nieduży ale widoczny biały kierunek. Tak jak tu http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=26744. A te z aukcji wogóle nie mają kierunku.
Opublikowano

Każde z tych lamp mają kierunki, tylko inaczej zrobione. To, co według Ciebie jest kierunkiem w tym srebrnym e39 to zaślepienie boczne w lampie (mam takie same lampy), to nie kierunek, a wypełnienie, natomiast kierunek, to okrągła lampka. W tch na aukci w kierunkowskazie nie ma żarówki, a owe wypełninie jest czarne.

Trochę namotałem, mam nadzieję, ze da sie ten bełkot zrozumieć.

Pozdrawiam.

Respekt.
Opublikowano
Zastanawiam się czy w tych lampach są wymienialne szkła tak jak w starych ksenonach czy te szkła są wklejane jak w ksenonach po liftingu