Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może powienienem pisac na ogólnych wątkach ale może lepiej zacząć tutaj a nuż cos nam wyjdzie :)

Mianowicie wczoraj byłem na standardowych zakupach w ikeii ( Kraków )no i na sąsiednim parkingu stało chyba z 30 samochodów eclips , no i tak sobie pomyślałem że fajnie by było zorganizować takie małe nasze spotkanko. Szukałem trochę po sieci czy cos juz nie ma takiego cyklicznego ale w krakowie chyba niema a przecież to duże miasto. Co dziennie mijamy się na różnych drogach gadamy na forum a jakoś nie można się zorganizować i pogadać. Mam nadzieje ze uda nam się ustalić jakieś miejsce w weekend  lub nawet w tygodniu ja wkażdym razie chętnie się spotkam i nie sadze żebyśmy byli mniej zorganizowani niż użytkownicy samochodow elips ….

Nie chodzi mi o jakoś dużą impreze po prostu mały zjazd i ogólne poznanie się 

PS

Mike była by okazja żebyś mi wreszcie pokazał te ringi :

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem za, miło było by sie spotkać pogadać no i pooglądać nasze cudeńka. Z tego co widziałem to jest troche osób z krakowa :wink:

Tak wiec wpisujcie jakies propozycje.

PS. Wczesniej miałem Audi i powiem wam ze chlopaki z Audi KP regularnie sie spotykają w krk.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może powienienem pisac na ogólnych wątkach ale może lepiej zacząć tutaj a nuż cos nam wyjdzie :)

:arrow: Regulamin pkt 7.

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.