Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie-buczy mi wspomaganie w mojej bimce jak ruszam kierownica,plyn sprawdzilem jest :) .dlaczego tak sie dzieje????? czy to moze byc luzny pasek?????jezeli tak to gdzie sie go naciaga....
Opublikowano

przy skrajnych wychyleniach to norma... . chwilowe dylikatne buczenie.............

marek sprawdz stan tego płynu jak ma sto lat to nie ma sie czemu dziwic

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

Chwilowe buczenie przy skrajnych położeniach jest normą, ale przy normalnej pracy kierownicy nie powinno tak być.

Gdzieś czytałem, że takie buczenie oznacza koniecznośc wymiany pompy wspomagania, ale głowy za to nie dam

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
ok koledzy dziekuje,sprobuje najpierw caly plyn wymienic,powiem szczerze ze nie daje mi jeszcze spokoju ten pasek-jezeli sie poluznił to moze tez buczy przy ruszaniu kierownica...Bo przeciez musza byc jakies objawy jezeli sie popusci pasek.no,a o pompie wole na razie nie myslec..... :duh: pozdrawiam :)
Opublikowano
No płyn zmieniłemchyba naprawde miał ze 100 lat.Ale niestesy buczy dalej.i musze powiedziec ze jak lezalem pod autem do dokładnie słyszałem ze własnie wyje pompa.Chyba nie pozostaje mi nic jak rozglądanie się za uzywaną lub regeneracja.tylko mam mały problem-jestem w niemczech i zjade dopiero na wielkanoc,bede musial przejechac tysiąc kilometrów pytanie czy nie rozwale czegos wiecej?????a jak siadzie całkiem to moge jechać??????????????????dzieki za pomoc
Opublikowano
regeneracja okolo 300 zł poszukaj moich postów tam jest adres firmy gdzie robiłem około roku temu...... rewelacja.................nic sie nie stanie jedynie wspomaganie zaniknie
POZDRAWIAM !!!