Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Lekko odkleiły mi się boczki tapiecerki drzwiowej. Mam czarną skórę. Podobno to częsty problem w E32/E34.

Czym to przykleić? Czy Butapren będzie dobry?

Boje sie użyć byle jakiego kleju bo kiedyś próbowałem kleić plastiki kropelką... i mi się zapaliły :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam sluchaj mialem podobny przypadek i podkleilem wlasnie butaprenem na dlugo nie wystarczylo po paru dniach zaczelo znow odlazic wiesz wilgoc roznice tamperatur i to duze i odlazlo podjechalem do tapicera i sprzedal mi taki klej do skory wiesz troszke za pszyslowiowa dyche mi odlal i teraz jest GIT sprobowac butaprenem mozesz ale nie dosc ze zolknie tapicerka to akurat mam jasna to za dlugo nie potrzymalo

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Witam sluchaj mialem podobny przypadek i podkleilem wlasnie butaprenem na dlugo nie wystarczylo po paru dniach zaczelo znow odlazic wiesz wilgoc roznice tamperatur i to duze i odlazlo podjechalem do tapicera i sprzedal mi taki klej do skory wiesz troszke za pszyslowiowa dyche mi odlal i teraz jest GIT sprobowac butaprenem mozesz ale nie dosc ze zolknie tapicerka to akurat mam jasna to za dlugo nie potrzymalo

Próbowałem butaprenem... jest lepiej ale zobaczymy jak będzie za jakiś czas.

Ty masz jasną skóre czy jasny welur? Co zółknie? Bo chyba nie skóra od butaprenu? :(

Pozdrawiam

Opublikowano
Mam jasno szara skore i wlasnie zżolkła w miejscach klejenia a butapren zrobil sie gumowaty i zaraz zaczol puszczac wiec w miejscach gdzie go nalozylem lekko zazulcilo wiec dlatego podjechalem do tapicera po klej bardziej dla tych celow przeznaczony pozatym nie kupowalem duzo tylko troske mi odlal i teraz jest jak narazie dobrze

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA