Skocz do zawartości

Jakiej marki opony 205\55\R16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opony letnie FULDA CARAT PROGRESSO co o nich sądzicie?? Cena atrakcyjna oraz wiele pozytywnych opinii. Jeżdzi ktos na takich oponach, warto kupić?? Szukam opon w cenie do 340zł.

http://www.netcar.pl/x_C_Sz2.html?NZ=T&PZTA=0&SZPT=T&S1=OROZMIAR&ESID1=115510044&P=115510020&Szukaj.x=41&Szukaj.y=11

POZDRAWIAM MANIAKÓW BMW 🙂

Z BMW od 2004roku. Na forum od 2005r.

Opublikowano
Nokian (teraz mam NRV), toyo...ja mam przekonanie do tych firm
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
  • Autor
Szkoda że Nokianów nie mają w "netcar"

Opublikowano
  • Autor
Coś te FULDY drogie, ja mógłbym takie załatwć spro taniej.
Przecież nie napisałem ceny tych opon, a piszesz że drogie.

Opublikowano
  • Autor
W linku,który podałeś masz cenę opon 303,78zł
w linku jest cena 257zl, a na allegro są po 247zl.

Opublikowano
Opony letnie FULDA CARAT PROGRESSO co o nich sądzicie?? Cena atrakcyjna oraz wiele pozytywnych opinii. Jeżdzi ktos na takich oponach, warto kupić??

Miałem zamiar je kupić ale odpuściłem na rzecz klebera, jeżeli szukasz tanich i w miarę przyzwoitych opon zainteresuj się Kleber Dynaxer HP2, u swojego gumiarza płaciłem za 205/65R15 290zł, w necie kupisz pewnie taniej. Trochę brzydkie ale miałem je wcześniej tyle że węższe na mondeo i byłem zadowolony, w miarę ciche, dobrze odprowadzają wodę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak pisałem mam Nokiany i są ZAJE>>>ISTE!! Mam NRV już nie są produkowane niestety ale ich nastepcy też są niczego sobie :wink:

Jak nie mam na netcar Nokianów, to poszukaj gdzie indziej, czasami można naprawade fajne wyrwać na allegro.

Ja kupiłem swoje używki ale mają 8mm bieżnika i włoski, jak nówki, z wyważeniem nie było problemu, nie biją ni nic.

Zawsze może przyinwestować w Yokohamy :wink:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Potwierdzam opinie na temat Nokianów. Właśnie kupiłem NRVi, założyłem, świetna oponka! Cichutka, dobra przyczepność, żadnych problemów przy wyważaniu. Kupując kierowałem się opiniami z tego forum i z www.opony.com.pl , nie zawiodłem się.

W tym roku Nokian wprowadza nowe modele Nokian H i Nokian V, a modele NRHi i NRVi z roczników 2005/6 są wyprzedawane - można trafić okazje cenowe na Allegro i w sklepach internetowych.

E61 530d '04 (2015-?), E34 525TDS touring '95 (2006-2016), E30 325i '89 (1996-2006)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jeździłem na wielu, odradzam stanowczo Dębicę i Continental. Pierwsze są "miękkie" i się nie trzymają, a drugie są głośne jak cholera.

Uzywam Michelin i Pirelli (kolejność nie przypadkowa).

Kai