Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam problem z moim autkiem :( . jakis tydzien temu przestaly mi sie otwierac tylne drzwi od strony pasazera. probowalem przeczyscic styki na kostce wchodzacej w drzwi ale nic to nie dalo. nie wiem czy sie silniczek zacial czy moze jakies cieglo spadlo. drzwi za cholere nie da sie otworzyc i nie mam jak sciagnac tapicerki :duh: . macie moze jakis pomysl na to, bo jest to strasznie denerwujace. z gory dzieki za odpowiedz. pozdrawiam.
Opublikowano
witam. u mnie to samo co u was tylko ze nigdy nie wiem ktore drzwi sie nie otworza:D przewaznie pasazer z przodu nie moze otworzyc ale kierowca tez szwankuje
Opublikowano

U mnie się raz zamknęły i już się nie otwierają :roll:

Wydaje mi się że jest to problem przycinajacego się zamka. Tylko najpier trzeba te drzwi otworzyć.

Będe próbował wyciągnąć listwę zewnętrzna przy szybie i suścić szybę na sam dół. Może dostane się do zamka :roll:

Albo trzeba rwać tapicerke :mad2: :mad2:

Marzenia sie spełniają-->mam E38 :)

Moja historia

Opublikowano

ja mialem takie zdarzenie kilka razy, ale na razie jest spokoj.

od 3 miesiecy mi sie to nie przydarzylo. samonaprawa, czy co???

http://forum.7er.pl/images/signatures/212758479446f629c8be0f9.png
Opublikowano
Mialem podobny przypadek. Drzwi od strony kierowcy nie otwieral ani nie zamykal centralny. Trzeba to bylo robic recznie. Przyczyna: uszkodzony silownik. Kazdy dobry elektronik (zakladajacy alarmy) to naprawi U mnie koszt 150 zl. Pozdrawiam.
Opublikowano

Ja swój problem juz rozwiązałem. Okazało sie że linka sie przytarła i nie wracala.

Zdjąłem listwę przy szybie zewnętrzną lekko odchyliłem tapicerkę od środka spuściłem szybę na dół i drucikiem otwarłem drzwi.

Po przesmarowaniu chodza jak nówki :D :D

Marzenia sie spełniają-->mam E38 :)

Moja historia