Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak, ale jeszcze musisz wymienic maske - stara nie bedzie pasowac do grilla, bo ma wezsze to wytloczenie :wink:
Opublikowano

marecki525

mieszkasz w domku czy parkujesz auto na ulicy?

moje pytanie moze wydawac sie tobie dziwne ale dzisiaj rano widzialem bmke , jak codzien , tyle ze z wylupanym grilem :shock:

tez kiedys myslalem o zamianie z waskiego na seroki ale doszedlem do wniosku , ze lepiej ta kase wlozyc w wymiane czesci , chyba ze masz hajcu jak lodu to wymieniaj

Opublikowano
waski gril jest spoko :cool2: a pozatym nikt ci sie kiedys nie przyczepi,ze auto z tego rocznika na szerokim ryjku :duh: wiesz ,jak zmienisz gril,to zaraz sie ktos znajdze ,ze twoja BUNIA to moze zaliczyla jakiegos dzwona,i takie tam,no wiesz :norty: Ja bym nie zmienial :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Maska, grill, atrapy. Doszedłeś chyba do poprawnego wniosku - szkoda kasy.

A odnośnie kombinowania, to na allegro ostatnio znalazłem aukcję http://moto.allegro.pl/item172849118_tanio_bmw_525_24v_kombi_96r_igl. Auto z 1996 roku i sprzedający się przy tym upiera!!! Z zewnątrz prawie jak 1996, ale... silnik bez vanosa, brak osłony wentylatora, stożek zamiast standardowej puszki filtra, szeroki grill, przekaźniki na opaskach, brak osłony elektrozaworów (spróbujcie ją zdjąć - trzeba siły, sama nie spadnie :) ), łatany wąż do chłodnicy... no mnie się wydaje tylko jedno, Wam nie?

Kai
Opublikowano
Ja mialem podobny przypadek mieszkam w domu prywatnym oddalonym od glownej drogi o ok 100 metrow. Wystawilem kartki na auto i zaparkowalem przy ulicy. Za kilka godzin patrze a ja nie mam nerek z szerokiego grilla, kolpakow i listwy na zderzaku. Ktos najwyrazniej potrzebowal tych czesci do swojego BMW
Opublikowano
Witam. Odnośnie tej 5 z ogłoszenia to lusterka też starszy model.