Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
POdswietlenie zarowki napewno padly sa trzy w nim dwie po bokach jedna z tylu wiec musisz miec wyjete radio jak wlozysz reke wyczujesz taka zapadke ktora naciskajac automatycznie jest blokada i wypchnie komp z zamka i kostki z tego co pamietam to do dolu tak dzwigienka poczujesz ja jest z tylu kompa nic na sile wychodzi leciutko

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Jak wyciągniesz radio to dźwignienka jest na górnej częsci i wystarczy ją popchnąc lub pociągnąć, i komp sam wyjdzie :cool2:
Opublikowano

... tak jak koledzy napisali , po wyjęciu radia wyczujesz tą dżwigienkę na fotce i ją przestawisz ( chodzi o tą dżwignię a nie o wymontowaną ramkę - to foto poglądowe - jak wspomnieli - komp. sam wyskoczy z tej ramki )

http://bmwe32.masscom.net/johan/OBC_bulbs/lever_in.jpg

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Spoko dzieki za rady ,mam juz to za soba jest ta dzwigienka i z prawej strony kompa blokada trzeba ja unieść najlepiej brzeszczotem do metalu i wtedy dopiero dzwigienka z lewej i komp sam wyskakuje

A co z tym podświetleniem wymieniłem żarówki od wyświetlacza i od podświetlenia ,wyswietlacz działa a podświetlenie nie, zarówka na 100% jest OK

Opublikowano

Może to dziwne co teraz napisze, ale miałem taką sytuacje ze gość przyjechał do mnie i mówił ze mu podświetlenie przycisków w Boardzie nie świeci, przyjechał sprawdzam i działa, bo gośc nie wiedział ze muszą być włączone światła :duh:

Więc za wczasu napisze ze światła muszą być włączone :roll2:

Opublikowano
i z prawej strony kompa blokada trzeba ja unieść najlepiej brzeszczotem do metalu i wtedy dopiero dzwigienka z lewej i komp sam wyskakuje

u mnie w e32 miałem kłopot z demontażem---wychodził kawałek,a dalej nic,,,i wyszło ,że mam jakąś dziwną ramkę od radia i musiałem ją wydostać,bo dzwigienka się wpełni nie otwierała,wtedy OBC wyskoczyło migiem

o co chodzi z tym brzeszczotem---u mnie nic takiego nie robiłem :?: