Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:D meczy mnie dziwna usterka czym mniej ropy tym gorzej pali przy 20 litrach nie da sie jechac dalem przezroczysty przewod od filtra paliwa do silnika i idzie powietrze banki ida od filtra do silnika ale jak jest 40 litrow i wiecej w baku to jest ok :jawdrop:
Opublikowano
Siema "nowy". A teraz na poważnie po pierwsze objaw typowy dla padniętej pompy paliwa w zbiorniku. Na pewno przy około 20 litrach masz problem z odpalaniem, kręcisz, kręcisz i krecisz. Odnośnie powietrza w przewodzie to też może być od tego ale mogę się mylić. Ja miałem podobny problem i chcieli już wymieniać pompę ale wtryskową ale okazało się , że poparciały przewody paliwowe między zbiornikiem ,a filtrem i jeden przelewowy od wtrysku, tak więc sprawdź połączenia a zwłaszcza wokół "obrączek"
Opublikowano

posczytaj forum było juz wałkowane nie raz :mad2:

masz wysraną pompke paliwową"pomocnicza" w zbiorniku. wymienisz i będzie GIT :cool2:

jak by BÓG preferował przedni napęd to byśmy chodzili na rękach ;)
Opublikowano
jeszcze raz dziekuje za pomoc wyciagnelem pompe ze zbiornika i okazalo sie ze poprzedni wlascicel poszedl po kosztach i zmatowal nie orginalna pompke zlapal ja na opaske plastikowa to wszysko wyjasna teraz musze zakupic nowa tylko cena mnie troche powalila :duh: DZIEKI I POZDRAWIAM :lol: