Skocz do zawartości

jakie opony na 18''??? 235 czy 225?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam felgi 18'' do swojej E39. Tylko opony juz sie do niczego nie nadaja (zreszta tak bylo od nowosci - Fulda) Chce kupic teraz jakies lepsze opony Dunlop, Michelin, Pirelli albo Bridgestone. Tylko nie wiem jaki rozmiar. Teraz mam 235 z tylu i z przodu i wygladaja niezle. Czy 225 nie beda za wąskie do 18''? mam akurat 225 do kupienia prawie nowki w niezlej cenie

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
Mam felgi 18'' do swojej E39. Tylko opony juz sie do niczego nie nadaja (zreszta tak bylo od nowosci - Fulda) Chce kupic teraz jakies lepsze opony Dunlop, Michelin, Pirelli albo Bridgestone. Tylko nie wiem jaki rozmiar. Teraz mam 235 z tylu i z przodu i wygladaja niezle. Czy 225 nie beda za wąskie do 18''? mam akurat 225 do kupienia prawie nowki w niezlej cenie

A jakie masz te fele? Ja mam na 18 na przodzie Conti 225 i jest w sam raz ;)

Adi
Opublikowano
Czy 225 nie beda za wąskie do 18''?

Wielkosc felgi nie ma zadnego wplywu na szerokosc opony , najwazniejsze jaka szerokosc tych twoich felg :?:

Opublikowano
no zalezy od szerokosc ja ma 18 " 9 cali szerokie i mam opony 265 :roll: ale sa potezne no ale z takimi ja kupilem :D

O rany! Zapodaj jakies fotki, bardzo jestem ciakaw jak to wygląda!

Bi Em DabylJu :P