Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Planuje w niedalekiej przyszłości kupić bmw e-46 z silnikiem benzynowym 2,8 lub 2,5. (bez gazu)

Czy jest ktoś z mojej okolicy (Ostrów Wlkp, Krotoszyn, Jarocin, Pleszew) kto chciałby się spotkać i pochwalić swoim autem-takim jakie chcę kupić?

Oczywiście ja dojade.

Chcę porozmawiać i zobaczyć takie cudo. Dowiedzieć się o zaletach i wadach.

To mi pomoze w podjeciu decyzji..nie jestem blacharzem :nienie:

Dzięki!

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, ze nie ma chętnych...

A jest ktosmoże z E-36 o tych samych parametrach? czyli silnik 2,8i

Pozdrawiam!

Opublikowano
mam e36 2,8coupe o co chcesz wiedzieć, mam go od roku sprowadziłem z niemiec w tym czasie wymieniłem sprzęgło, wiscoze,pompe wspomagania, to norma w aucie 10 letnim, jestem z niego zadowolony idealne do latania bokami :lol: , gazu nie zakładałem bo szkoda silnika, spalanie w trybie mieszanym około11l, na trasie 9-10 ,przy ostrej jeździe lepiej nie patrzeć na ekonomizer :)
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Widze, że z mazowieckiego jesteś więc nie mam możliwości by zobaczyć Twoje autko..

Właśnie to mnie w bmw kręci - jazda boczkem:)

Też nie mam zamiaru instalować gazu. Widze, że mimo wieku spalanie nie skoczyło. Nie ma to jak solidna konstrukcja. Rozumiem, że spalaie które podałeś dotyczy troszkę ostrzejszej jazdy jak to z silnikiem 2.8l...:-)

Odezwij się jakbyć wleciał do wielkopolski kiedyś.

Muszę się na jakiś zlot przejechać. To chyba jedyna okazja by zobaczyć i usłyszeć moje wymarzone auto.

Pozdrawiam!

Opublikowano

A czy jest ktoś z Wrocławia kto pokaże swoje e-46 328i??

Będę w najbliższy weekend we Wrocławiu właśnie

To jest 31.03.2007-01.04.2007

Nie jestem bandziorem... :D

Opublikowano

Jeśli już będziesz kupował E46 to w Twojej okolicy w komisach stoi kilka ładnych egzemplarzy:

Za Kaliszem w Stronę Pleszewa po prawej stronie stały niedawno 2 sztuki: 328zielona i srebrna 330d.

Za Pleszewem w stronę Ostrowa, również po prawej stronie oglądałem 325 coupe i chyba 330 sedan,ale te autka były już wyklepane i nie polecam bo ktoś je robił bardzo szybko chyba z przystanku autobusowego:P

Ja osobiście kupiłem swoją pod Pleszewem od strony Kalisza, mają jeszcze 330d sedan z 2000 i jakąś nową z 2006 ale trudno było określic co to było...chyba również przystanek:P

Opublikowano
Jeśli już będziesz kupował E46 to w Twojej okolicy w komisach stoi kilka ładnych egzemplarzy:

Za Kaliszem w Stronę Pleszewa po prawej stronie stały niedawno 2 sztuki: 328zielona i srebrna 330d.

Za Pleszewem w stronę Ostrowa, również po prawej stronie oglądałem 325 coupe i chyba 330 sedan,ale te autka były już wyklepane i nie polecam bo ktoś je robił bardzo szybko chyba z przystanku autobusowego:P

Ja osobiście kupiłem swoją pod Pleszewem od strony Kalisza, mają jeszcze 330d sedan z 2000 i jakąś nową z 2006 ale trudno było określic co to było...chyba również przystanek:P

Nie radze kupować w pleszewie czy też ostrowie, opinia jest taka o tamtych komisach że auta są tam po niezłych dzwonach.

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano
to prawda,ale moje akurat co zjechało z lawety i po jego stanie mogłem spokojnie stwierdzić że chłopaki nic nie zdążyli przy nim zrobić:) po za tym było walnięte tylko z tyłu, więc koła prosto, silnik nie ruszony i mało roboty. przy szukaniu auta w tych rejonach trzeba mieć dobre oko i troszkę szczęscia:P
Opublikowano

Zgadzam się co do moich okolic...

często widze auta, ktore nie nadają sie do użytku nigdzie na świecie..

może poza Polską i Sierra Leone...wiadomo - Polak potrafi.. :dance:

Cóż zrobić...jak kolega napisał: szczęście no i wprawne oko, najlepiej jakiegoś specjalisty..

pozdrawiam...

P.S. A dla kogo to zdjęcie?? :mrgreen: