Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Mam problem z gazem Auto nagle pewnego dnia po 2 dniowym postoju nie pali na gazie Odpalic jak odpale na samym gazie pochodzi na biegu jalowym ale obojetnie jaki bieg i powyzej 3000 obr kaplica Dobijam do 3000 a nawet wiecej obroty spadaja i gasnie autko Dodawanie gazu nie pomoze :( Gaz jest zalany niedawno z shella Wczesniejsze objawy byly takie, ze autko raz na 1 raz na 2 miedzy 2000obr a 3000 obr tracilo moc Teraz wogle nie da sie jezdzic
Opublikowano

A na benzynie jeździ bez problemu :?:

Jeżeli tak to filtry gazu zanieczyszczone, reduktor odmówił posłuszeństwa lub ciągnie gdzieś lewe powietrze.

Opublikowano
prawdopodobnie (jak juz powiedzial moj przedmowca) padl Ci reduktor, lub spadl Ci jakis przewod i ciagnie lewe powietrze.. Byl jakis maly wystrzal?
Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano

witam!

mialem podobny problem niedawno, pojechalem tam gdzie montowali mi gaz. podlaczyli mnie pod komputer i wyregulowali obroty ale najwazniejsze! przyczyna takiego stanu rzeczy o ktorym piszesz bylo zebranie sie plynu w parowniku (gazoliny). Ja tego nigdy nie robilem wiec troche sie tego nazbieralo:) czeka mnie jeszcze wymiana membram. Takze sprawdz czy nie wyrtracila sie ta gazolina i poprostu ja wylej. Ale najlepiej jedz sprawdz instalacje na komputer moze to bedzie jedna z przyczyn