Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, problem polega na tym że nie mam nigdzie prądu tylko przy accu i koło silnika tam gdzie jest czerwony + nic nie działa! jest tam gdzieś jakiś główny wyłącznik? dodam jeszcze że z tyłu mam dodatkowy akumulator, ale jest wyjęty i była możliwość że + dotknął masy, jeżdźe już tak 0,5 roku i nic się nie stało, sprawdzałem że napięcia na nich nie ma? Dodam, może jeszcze, że wstawiłem skrzynie po regeneracji, ale co to ma z tym wspólnego. :dance:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź również główny bezpiecznik, jest przykręcony pod kanapą tylną, w niedalekiej odległości od akumulatora. To jest bezpiecznik coś koło 70-90A w zależności od ilości elektroniki w aucie.
Kai
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no i jak Kaszmir z tym prądem ,,wrócił,, w aucie?

Czy jeszcze go szukasz?

Kai
Opublikowano

Czy jeszcze go szukasz?

....schował sie mu widocznie jak partyzant w lesie,i nie wiadomo kiedy i czy wróci :twisted2:

Opublikowano

Czy jeszcze go szukasz?

....schował sie mu widocznie jak partyzant w lesie,i nie wiadomo kiedy i czy wróci :twisted2:

Z tego co wiem, to wysiadł ten bezpiecznik pod kanapą. Autko jeździ jak talala :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich. Radas