Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chce zakupic jakis wzmacniacz samochodowy. Bedzie pod niego podlaczony jeden glosnik. Nie zalezy mi na jakims firmowym sprzecie. Najwazniejsza jest cena. Ma byc jak najtanszy i w miare mozliwosci dzialac. Pozdro600 i dzieki za ewentualna pomoc
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Witam. Chce zakupic jakis wzmacniacz samochodowy. Bedzie pod niego podlaczony jeden glosnik. Nie zalezy mi na jakims firmowym sprzecie. Najwazniejsza jest cena. Ma byc jak najtanszy i w miare mozliwosci dzialac. Pozdro600 i dzieki za ewentualna pomoc

Pod jaki glosnik ? Do jakiego zestawu ? Szukasz jasnowidza ? Jesli tak to bardzo dobrym stosunkiem cena jakosc wyroznia sie CarPower HBP-1502.

Xdrive

Koder

Opublikowano

glosnik jest wstawiony w skrzynie w bagazniku. Dostalem to gratis i nie wiem co to jest dokladnie. Ma srednice moze jakies 20 cm Boshmana. Reszte mam standardowe glosniki chyba Nokia BMW sedam E36. Chcialem odlaczyc te glosniki z tylu i podlaczyc ta skrzynie ale przez wzmacniacz - tak mi doradzona :) Chodzi mi o jak najmniejsza mozliwa cene. Lub ewentualnie link do ogloszenia.

Pozdro600

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Mysle ze nie ma sensu bawic sie w zmacniacze z takim glosnikiem :) bo za wiele z niego nie wycisniesz jezeli juz chcesz pozadne granie to powinienes pomyslec o wymianie tego potwora pozdro :wink:
Opublikowano
Pod glosnik boschmman'a to mozesz kupic najtanszy wzmacniacz na allego i tez pociagnie. Ale tak jak koedzy wczesniej powiedzieli, to lepiej kup cos innego np. blaupunkt, macaudio itp. Cena niezbyt wysoka a dzwiek zdecydowanie lepszy (najlepiej sub+wzmak). Ja osobiscie boschmman'a bym odpuscil.

Pozdrawiam!!!

Michał

------------

...Może się nie znam, ale powinno być inaczej...