Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witajcie przy zmianie biegów słychać stukot dochodzący z tyłu co to może być nie zawsze od występuje oraz sprzegło mi bierze przy samej górze jak sprawdzić czy jest dobre może coś ze sprzęgłem ?

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

Opublikowano

co do sprzęgła ... jak nie szarpie przy ruszaniu to nie jest tak źle. Z doświadczenia powiem ze zużyte sprzęgło ciężko chodzi a dobre w bmw to jak w masło.

Te stuki z tyło to ktoś napisał ze przegub gumowy miedzy skrzynia i wałem

E36 328IT
Opublikowano
hym przegub gumowy miedzy skrzynia i wałem a radę to sam zrobić czy dużo jest przy tym roboty i czy to napewno to może ktoś się orientuje w cenie tego przegubu pozdrawiam oraz ile gdziesz kosztuje nowe sprzęgło do BMW E36 318 albo jakieś linki do sklepów internetowych dzięki wielkie

Mrówa

Opublikowano
a jeszcze coś jakiś mulasty jest na 1 i 2 może to wina jest kabli wysokiego napięcia i świec jak myślicie jak zmienię może się odmuli trochę

Mrówa

Opublikowano
a jeszcze coś tak zapytam jak jest ze sprzedłem może je trochę popuścić bo mi kurna bierze na początku i jest masakra bo np. przy ruszaniu pod górkę muszę się napocić żeby dobrze ruszyć muszę go dusić sprzegłem i dużo gazu nie podoba mi się to może ktoś wie o co chodzi ?

Mrówa

Opublikowano

Kompletne sprzęgło to wydatek miedzy 600-800 pln plus robocizna (pewnie będziesz musiał wymienić), co do przegubu to jakieś 250-300pln

Mulasty !!! to nie M3... taki już jest – proponuje mocniejszy silniki od 2,5 litra zaczyna się zabawa

E36 328IT