Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Zbichu pomysl jak tu usunac te twoje posty :duh: :mad2:

Ale nic sie nie martw :D Ja tez jeszcze odkrywam nowe rzeczy w Beatkach

Edytowane przez norbitor

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano
Ok. Zwracam honor i w ramach rehabilitacji udzielam się szybciutko odpowiadając na pytanko:
sluchajcie zauwazylem ze po wylaczeniu silnika ten mechanizm ktory ustawi wycieraczki zaczal teraz glosno chodzic ,, gdzie mozna go znalezc bo nie wiem co to moze powodowac taki odglos ,,, da sie cos tam pomajstrowac ?? mial ktos taki problem ? dzieki pozdrawiam

Look there: http://bmwe32.masscom.net/dutch740/wipertensioner.htm

A już chciałem się zakładać o "krzynkie wódki" :mrgreen:

Kogo uraziłem przepraszam.

JEST KOZAK TERAZ WSZYSTKO W RYSUNKACH I IN ENGLISH A NIE GERMANY WIEC SIE ZROBI ,,DZIEKI I POZDROWECZKI

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
No, Panowie jest jest taki docisk, przez niego miedzy innymi zzeralo mi aku nie wiedzialem do czego sluzyl przekaznik pod kanapą z tylu za kierowca jest wpiety i ma oznaczenia ADM w skrocie a nazwa Adjust Depress Modul i wlasnie sie grzal jak glupi. Co sie okazalo byl sprawny ale ten silniczek siedzi po stronie kierowcy i podpieta jest do niego jedna z wtyczek sa dwie jedna czarna druga biala pod oslona podszybia po stronie kierowcy jak zajrzycie zaraz w tej szparze za puszka bezpiecznikow jak ktos ma sczupla dlon to jak pomaca czuc go jakby pod tymi pantografami wycieraczek i on wlasnie po przelaczeniu stacyjki ustawia docisk ramienia wycieraczki kierowcy takie brzeczenie i po wylaczeniu tez potrafi jak by odpuszczac czyli znowu brzeczy jak za mocno doregulujecie srube docisku i wlaczy sie ten silnik nie dacie rady podniesc do gory ramienia kierowcy moze trzy ,cztery centymetry ale napewno nie do pionu. Wracajac do tematu: u mnie ten silnik mial jakies zwarcie ale chodzil i to caly czas nawet po wylaczeniu stacyjki i ciagnal prad przez co grzal sie ten modul pod kanapa ale jak go wybebeszylismy, rozebralismy wraz z kolega objaw jak reka odją nic nie zwiera leciutko bzyknie przy wlaczaniu stacyjki tylko trzeba ustawic docisk ta srubka w tym samym miejscu co byla z reguly jest to zaznaczane niebieska farba na tej srubce dociskowej

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA