Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shock: Niesamowite podchodzę dzisiaj do swojej berty otwieram pilotem, łapie za klamkę a tu trachhhhh i mam ją w ręce :shock: Jakież było moje zdziwienie jak odkryłem że została wyprodukowana w 2004 roku :!: Czyli została już wymieniona bo auto jest z 97 czyżby były aż tak słabe :?: Zaznaczam że nie wciągam dziennie wiadra koksu :norty:
Opublikowano
to te klamki takie są słabowite ostatnio u kupla też odpadła. wiem ,że kupił na allegro za 70 zł i sam wymienił mówił że nawet nie trzeba sciagać tapicerki
BMW sie nie psuje
Opublikowano
Mi też ostatnio została klamka pasażera w ręce jak wsiadałem do E66, więc to chyba norma :)

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie, ponieważ mam dokładnie taki sam problem z klamką - mógłby ktoś napisać dokładną instrukcję wymiany klamki?

Będę bardzo wdzięczny.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
żeby odkręcić klamkę,musisz zdjąć tapicerkę drzwi,odkręcasz dwie nakrętki,które trzymają klamkę i po kłopocie.Mam kilka klamek do e38,jak ktoś chce mogę odsprzedać.
Nur bmw e32
Opublikowano

Hej,

dzięki za odpowiedź!

Dlaczego powinienem odłączyć klemy od akumulatora? Czy poduszka po odkręceniu nie może sobie spokojnie zwisać na kabelkach?

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
No właśnie - chodzi mi o to, czy prz podłączonym akumulatorze, jak będę ją odkręcał i zmianiał jej położenie, to nie ryzykuje wystrzelenia lub złapania jakiegoś błędu...