Skocz do zawartości

Co to jest, obok przycisku szyberdachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czujnik podczerwieni Fabrycznego alarmu taki scyzoryk(kluczyk jest specjalny do niego) to co masz obok wlacznika odbiera sygnal z pilota alarmu

Tzn że jak toto podłącze (mam instalacje w podsufitce) i dokupie scyzoryk to bede miał centralny na pilota , czy coś jeszcz potrzeba?

Wydawało mi sie że odbiornik podczerwieni montowali w kratce nawiewu pod szybą, były dwie wersje?

Opublikowano
W kratce na desce masz diode informujaca o zaryglowaniu dzrzwi jak tez jak bedziesz mial pilota za pomoca tej diody zestrajasz go z centralka alarmu (Pilota) A w podsufitce to co masz jest to jakby fotokomurka podczerwieni odbiornik sygnalu z pilota jak na nia kierujesz do niej przesylany jest sygnal z pilota A co do dokupienia mozna nieraz Dostac takiego Pilota na Allegro lub szukac po szrotach i wtedy jest szansa pod wrunkiem ze system fabrycznego alarmu jest sprawny centralki wlasnie ten czujnik jak tez ta dioda w kratce wylotu powitrza na desce ze Bedzie to dzialac wyglad tego pilota jak tez opis jak go zestroic i zaprogramowac znajdziesz w kazdej instrukcji obslugi BMW e32

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA