Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim BMW 530D 1999r E39 mam kłopot

Mam firmowe radio business z telefonem i niestety nie mogę nic zrobić z głośnością ani z regulacją dźwięku.

Gra cały czas w jednej głośności i kręcenie potencjometrem nic nie daje, nie działa regulacja basu, sopranu, balansu, gra cały czas głośno :mad2:

Czy coś można z tym zrobić, naprawić ?

Proszę o pomoc :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
miałem tak że po załączeniu zapłonu balans uciekał w lewo i radio grało głośno ale szło to skorygować aż do następnego załączenia więc kupiłem inne
Opublikowano

Czyli zostaje mi tylko nabyć inne :lol:

Założę chyba normalne radio.

Czy jest model który obsługuje wielofunkcyjną kierownice ?

Opublikowano
Czyli zostaje mi tylko nabyć inne :lol:

Założę chyba normalne radio.

Czy jest model który obsługuje wielofunkcyjną kierownice ?

Jakbyś poczytał forum, to byś wiedział czy obsługują ;)

Nie obsługują - czemu nieoryginalne radio ma akurat obsługiwać multifunkcję w BMW ? ... Można ewentualnie zakupić interface za jakieś 100eur do konkretnego radia ... ale o tym też było na forum (temat dot. akurat E46 ...)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 1 rok później...
Opublikowano
Naprawiłem radio SAM

Banalnie proste

Osobom z podobnym problemem chętnie pomogę :D

Odświeżę tego kotleta i zapytam jak można naprawić ten problem z radiem i jego głośnością oraz balansem przy włączeniu zapłonu?

peace & love
  • 3 lata później...